проблем с централното

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
svetulcho
Автомобил:
Двигател:

проблем с централното

Мнениеот svetulcho » Пон 10 дек 2007 21:44

колеги моля помогнете...днеска спирам пред блока,заклучвам колата и повече не мога да я отклуча.клуча се варти но нито отклучва нито заклучва...и това ми се случва за паржи пат...Голфа е с 2 врати

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Re: проблем с централното

Мнениеот Glove » Пон 10 дек 2007 21:49

svetulcho написа:колеги моля помогнете...днеска спирам пред блока,заклучвам колата и повече не мога да я отклуча.клуча се варти но нито отклучва нито заклучва...и това ми се случва за паржи пат...Голфа е с 2 врати

А той добре е с две врати но ако искаш кажи и кой модел е че иначе едно гадаене пада, и дали е електрическо или вакуумно заключването. :wink:

svetulcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetulcho » Пон 10 дек 2007 22:02

ми колата е голф 3 95 година...само не знам с какаж вид заклучване е!дали е вакумно или ел...но мисля че е с вакумно

Потребителски аватар
Glove

Мнениеот Glove » Пон 10 дек 2007 22:19

Има няколко варянта, изгорял предпазител, изтущен акомулатор, проблем по трасето на централнот ( пропуск ), ако има такъв се чува свистене там където е пропуска и повреден мотор на централното. Дали работи мотора можеш да разбереш акто се опиташ да заключиш или отключиш и се вслушаш от страната на десния стоп, зад него е мотора.

svetulcho
Автомобил:
Двигател:

ssss

Мнениеот svetulcho » Пон 10 дек 2007 22:23

според мен е предпазител...но как така изведнаж стана така и аз не мога да си го обесня...все едно вкарвам клуча в нищо така се варти...идея нямам как ще я отклучвам

Потребителски аватар
Glove

Мнениеот Glove » Пон 10 дек 2007 22:57

Я погледни тази тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=69537 , по-надоло има един линк погледни и него.

svetulcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetulcho » Вто 11 дек 2007 16:31

проблема е решен...извиках един клучар и ми я оправи!мога да ви кажа от какво беше...шчупено някакво лосче на дражката...побалгарявасе и става така че ако някои има сащия проблем ще го посаветвам да направи като мен...мерси все пак за инфото...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”