С един приятел ходихме до КАТ за да си взима книжката, трябваше да минем през банката в КАТ за да се плати някаква такса за талона. Отиваме ние и една опашка над 10 метра дълга, излиза чак от самата сграда! Изчакахме си (30-40мин.) и дойде време вече да влезнем в банката и там да чакаме... влязахме ние и нали си говорим за разни работи с моя приятел... Както си говорим изведнъж едната служителка като се развика "Какво сте се навряли тука, не можем да дишаме", " Вий тея с тея книжки".... И накрая ни нарече с милата дума "Тъпаци". Незнам и аз как успях да запазя самообладание и да не се стигне до по голям скандал. А вътре имаше и други хора около 10-тина човека.
Та тази "лелка" ме изнерви доста, а и ме убиди пред хората за нищо.... Мога ли да направя нещо по въпроса, аз мислих да подам жалба срещу нея. Вие какво ми предлагате! Не искам на такива като тая да и се разминава без нищо, а те да си говорят квото им падне. От къде идва това голямо съмочувствие не мога да си обясня!
В друг случай само, че в някаква агенция беше, пак една нещо се обясняваше, там не се сдържах... и като и казах няколко думи се поуспокои малко. Но не е там въпроса. Явно се имат за нещо повече от останалите!