Общинските служители и тяхното самочувствие!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Общинските служители и тяхното самочувствие!

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 11 дек 2007 22:39

Навярно на всеки се е случвало да има работа с общинските служби. Та ето какво се случи днес.

С един приятел ходихме до КАТ за да си взима книжката, трябваше да минем през банката в КАТ за да се плати някаква такса за талона. Отиваме ние и една опашка над 10 метра дълга, излиза чак от самата сграда! Изчакахме си (30-40мин.) и дойде време вече да влезнем в банката и там да чакаме... влязахме ние и нали си говорим за разни работи с моя приятел... Както си говорим изведнъж едната служителка като се развика "Какво сте се навряли тука, не можем да дишаме", " Вий тея с тея книжки".... И накрая ни нарече с милата дума "Тъпаци". Незнам и аз как успях да запазя самообладание и да не се стигне до по голям скандал. А вътре имаше и други хора около 10-тина човека.

Та тази "лелка" ме изнерви доста, а и ме убиди пред хората за нищо.... Мога ли да направя нещо по въпроса, аз мислих да подам жалба срещу нея. Вие какво ми предлагате! Не искам на такива като тая да и се разминава без нищо, а те да си говорят квото им падне. От къде идва това голямо съмочувствие не мога да си обясня!
В друг случай само, че в някаква агенция беше, пак една нещо се обясняваше, там не се сдържах... и като и казах няколко думи се поуспокои малко. Но не е там въпроса. Явно се имат за нещо повече от останалите! :evil: Нестига дето имат почивки през 2 часа ами поне малко уважение да имат към хората! :evil:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 11 дек 2007 22:47

Жалба можеш да пуснеш. Резултат дали ще има е друг въпрос. Единия вариант е за обида, другия, че не си изпълнява служебните задължения, или и двете накуп.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 11 дек 2007 22:48

Според мен трябваше направо на място да вдигнеш скандал и да искаш да говориш с шефа и .... сега не ми се вярва да можеш да докажеш че наистина те е oбидила.

Последна промяна от longora на Вто 11 дек 2007 23:05, променено общо 1 път.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 11 дек 2007 22:53

Ами тогава реших да запазя добрия тон, все пак имаше и полицаи там. Лошото е, че не и знам и името! А като не го знам мога ли да направя нещо.

Не ми пречи, скоро пак ще имам приятели които ще взимат книжка.... :twisted:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 11 дек 2007 22:58

Калоян Кирилов написа:Ами тогава реших да запазя добрия тон, все пак имаше и полицаи там. :

Кръгло нищо
гарван гарвану око не вади - с др думи нищо не можеш да направиш.Да ти кажа даже с аудио и видеозапис не знам дали ще може. Тука си Булгаристан недей забравя.

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Вто 11 дек 2007 22:59

spam
как ще те Обижда таз, не я е срам :)
Дето се вика "рекламация на касата" , мисля че е късно да си търсиш правата. Може да я провокираш пак и да я снимаш с мобилен телефон, ама може тоя път да не поддаде, преди сигурно е кървяла и затова е била толкова войнствена :D

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 11 дек 2007 23:03

Незнаех че в банките работят държавни служители :? Незнаех и че има хора дето не са свикнали на бюрократите и се впечатляват.Другия път го карай по-войствено или я избазикай.Аз има няколко лелки в университета ми и в ДАГ дето като ме видят и хващат "огън" щото се правян на шут и питам за глупости :lol:

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Сря 12 дек 2007 8:23

По принцип е невероятно неприятно да те бавят и да те обиждат ,но аз лично като се замисля е през тези служители минават над 100 човека на ден и повече даже ,аз небих могъл да издържа и ще пребия сигурно 5 тия дошъл да си взима книжката ахахахахах.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 12 дек 2007 8:30

Бюрокарцията е най-голямото ходене по мъките!

И аз работя с маса народ дневно, но не си позволявам подобни отношения и скатавки. Като не им харесва работата да я сменят!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 12 дек 2007 8:33

редовен номер на лелчетата в банката в кат в стара загора.и да пуснеш жалба не се надявай на чудеса.при прехвърлянето на талоните чаках на дъжда щото вътре било мн тясно а имаше много хора.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 12 дек 2007 8:49

Следващия път и вдигни един хубав скандал и я направи за 2 стотинки, но преди това виж дали наистина само тя е виновната за този скандал или и някой от чакащите :arrow:

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Сря 12 дек 2007 9:04

Батка съветвам те гледаш напред и да не им обръщаш внимание на тия. Това си е всекидневие. То като отидеш за един хляб в магазина те псуват що си купуваш само хляб, пък какво да кажем като стане по-слпжно. Гледай напред и винаги с усмивка само ще си хабиш нервите. Накрая предполагам си взел книжка и се радвай :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 12 дек 2007 9:08

....аз чаках в НАП половин час да дам дискета с данни на една ... ...тя влезе на дискетата и понеже не беше сложила отметка в настройките да се показват файловите разширения наби ръчно едно .тхт ...да ама файла вече си имаше .тхт макар и да не се показваше ..и така името му стана име.тхт.тхт и така програмата която търси име.тхт не можа да го намери понеже оня вече е име.тхт.тхт и тя го изтри с дел от диска ..... :shock от там аз получих спонтанно изтрещяване от галактически клас и Ада слезе на Земята :)

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Сря 12 дек 2007 9:39

Да не отварям нова тема, и без това става въпрос за общини и бюрокрация.
Имате ли представа как стои въпроса с поставяне на колчета, саксий, садене на дървета и пр. по тротоарите с цел да не се паркира?
Трябва ли проект и разрешително или да действам на моя отговорност?

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :))

Мнениеот ciucci_galant » Сря 12 дек 2007 9:53

Perso написа:Да не отварям нова тема, и без това става въпрос за общини и бюрокрация.
Имате ли представа как стои въпроса с поставяне на колчета, саксий, садене на дървета и пр. по тротоарите с цел да не се паркира?
Трябва ли проект и разрешително или да действам на моя отговорност?

За разрешение не знам дали се налага, не съм компетентен. Мога да ти кажа, че все на някой ще му попречи и ще го премахне каквото и да е саксия или дръвче!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”