Имате ли ПТП на кръговото на 4-ти километър?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам едно произшествие. Удариха ме леко от зад, докато карах ладичката преди 2 години. Колата която ме удари беше Голф 3...
язък за хубавото голфче. На ладуната й нямаше нищичко, само бронята беше леко виснала и тогавашният ми майстор с един плесник я намести...
А аз язех 30 лв. от Евроинс( баси скръндзите... ) 
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
там не и дано занапред нито там нито никъде да не се случва на никой
иначе съм имал 1 ПТП и то с учебния голф на Драган Цанков малко преди Капитаолия 1 фен със фиатец браво ме изсветка отзаде а аз тъпака спирам на пешеходна ма аз съм си воновен слава Богу нямаше жертви а едва забележими драскотини на голфа и доста поражния по фиата
гадна случка
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Тази пролет. Бях се наредил на Г.М. Димитров с една стара лада на края на колоната от чакащи коли да се включат в кръговото движение. Стъпил бях леко на спирачката и си слушах радиото. В един момент изпитах същото което изпитват летците на изтребители когато ги катапултират от самолетоносача. Шапката ми отиде в багажника на комбито. За късмет седалката се откъсна от ръждясалите заварки та главата ми не отиде при шапката. Следвщото беше - всичко напред. Добре че бях с колан и нямах тежко неща в багажника. Отървах се само с болки във врата за около месец.
Сега за говедото отзад: младо момче взело да покара фирменото беемве и без метър спирачен път. Някакъв човек, който случайно гледал от прозореца слезе специално да го набие но вече имаше полиция та му се размина. Човека твърдеше, че беемвето е било с 80 км/ч и без опит да спре. Говедото се притесняваше много от пробития радиатор (там е бил теглича ми), а не дойде да види дали съм жив. Пред мен: 4 коли на сандвич. Едната купена от борсата преди 2 дни. Протокола на КАТ беше много категоричен за вината на говедото.
Сега нещо за ДЗИ: Това беше застрахователа на говедото. Още не мога да си взема парите за напълно унищожения автомобил ('тотал' на езика на застрахователите). Имат правило да плащат само след като КАТ им изпрати наказателното постановление на извършителя на ПТП съгласно протокала на КАТ. Естествено на КАТ му е все едно за тъпите вътрешни правила на застрахователите и това става бавно.
Съвет към колегите от форума: мястото и много опасно! Пазете се.
Сега за говедото отзад: младо момче взело да покара фирменото беемве и без метър спирачен път. Някакъв човек, който случайно гледал от прозореца слезе специално да го набие но вече имаше полиция та му се размина. Човека твърдеше, че беемвето е било с 80 км/ч и без опит да спре. Говедото се притесняваше много от пробития радиатор (там е бил теглича ми), а не дойде да види дали съм жив. Пред мен: 4 коли на сандвич. Едната купена от борсата преди 2 дни. Протокола на КАТ беше много категоричен за вината на говедото.
Сега нещо за ДЗИ: Това беше застрахователа на говедото. Още не мога да си взема парите за напълно унищожения автомобил ('тотал' на езика на застрахователите). Имат правило да плащат само след като КАТ им изпрати наказателното постановление на извършителя на ПТП съгласно протокала на КАТ. Естествено на КАТ му е все едно за тъпите вътрешни правила на застрахователите и това става бавно.
Съвет към колегите от форума: мястото и много опасно! Пазете се.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”