Имате ли ПТП на кръговото на 4-ти километър?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Имате ли ПТП на кръговото на 4-ти километър?

НЕ
190
71%
Никога не съм минавал от там
33
12%
ДА - 1 път !
41
15%
ДА - повече от един път
4
1%

Общо гласове: 268
Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 13 дек 2007 9:37

и аз често минавам оттам и засега нямам ПТП :D дано и занапред е така :roll:

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 13 дек 2007 10:00

Нямам произшествие там, но като се замисля си е чист късмет ..... шибано място е това[/quote]
:arrow:

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 13 дек 2007 10:03

Имам едно произшествие. Удариха ме леко от зад, докато карах ладичката преди 2 години. Колата която ме удари беше Голф 3... :cry: язък за хубавото голфче. На ладуната й нямаше нищичко, само бронята беше леко виснала и тогавашният ми майстор с един плесник я намести... :lol: А аз язех 30 лв. от Евроинс( баси скръндзите... ) :lol:

Потребителски аватар
Petyoffy
Автомобил: Passat B7
Двигател: CBBF 2012

Мнениеот Petyoffy » Чет 13 дек 2007 22:28

Да, веднъж един дядка с Джета ме "цуна" отзад (още бях с Голфа), докато чаках да се включа в кръговото. Хубавото бе, че нямаше поражения - само ми забърса прахоляка по бронята. :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Чет 13 дек 2007 22:34

Слава бого за сега не ми се е случвало, минавам най - малко по 2 - 3 пъти дневно от там, в задръстване е ад :shock всеки гледа да се набута.... :evil:

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Чет 13 дек 2007 22:44

Всеки божи ден минавам от там, но засега не съм претърпявал ПТП там. Кофти си е движението, но ако всички са по-търпеливи и спазват знаците няма да има произшествия.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 13 дек 2007 22:53

Побутнах навремето една кака че чакаше да минат колите дето бяха на Плиска за да се включи откъм Раковата mhihi

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 13 дек 2007 23:23

там не и дано занапред нито там нито никъде да не се случва на никой :shock иначе съм имал 1 ПТП и то с учебния голф на Драган Цанков малко преди Капитаолия 1 фен със фиатец браво ме изсветка отзаде а аз тъпака спирам на пешеходна ма аз съм си воновен слава Богу нямаше жертви а едва забележими драскотини на голфа и доста поражния по фиата :? гадна случка

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пет 14 дек 2007 0:15

Нямам ПТП, но там си е е**ло мамата! Като тръгна към факултета минавам оттам - поне 1-2 пъти на седмица и е много напечено - някои хора карат по-бързо отколкото на магистралата. Затова очите на 6!

abcd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот abcd » Пет 14 дек 2007 11:15

Тази пролет. Бях се наредил на Г.М. Димитров с една стара лада на края на колоната от чакащи коли да се включат в кръговото движение. Стъпил бях леко на спирачката и си слушах радиото. В един момент изпитах същото което изпитват летците на изтребители когато ги катапултират от самолетоносача. Шапката ми отиде в багажника на комбито. За късмет седалката се откъсна от ръждясалите заварки та главата ми не отиде при шапката. Следвщото беше - всичко напред. Добре че бях с колан и нямах тежко неща в багажника. Отървах се само с болки във врата за около месец.
Сега за говедото отзад: младо момче взело да покара фирменото беемве и без метър спирачен път. Някакъв човек, който случайно гледал от прозореца слезе специално да го набие но вече имаше полиция та му се размина. Човека твърдеше, че беемвето е било с 80 км/ч и без опит да спре. Говедото се притесняваше много от пробития радиатор (там е бил теглича ми), а не дойде да види дали съм жив. Пред мен: 4 коли на сандвич. Едната купена от борсата преди 2 дни. Протокола на КАТ беше много категоричен за вината на говедото.
Сега нещо за ДЗИ: Това беше застрахователа на говедото. Още не мога да си взема парите за напълно унищожения автомобил ('тотал' на езика на застрахователите). Имат правило да плащат само след като КАТ им изпрати наказателното постановление на извършителя на ПТП съгласно протокала на КАТ. Естествено на КАТ му е все едно за тъпите вътрешни правила на застрахователите и това става бавно.
Съвет към колегите от форума: мястото и много опасно! Пазете се.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 14 дек 2007 16:03

Когато съм минавал от там, винаги са ме возили 8)

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пет 14 дек 2007 16:06

Нямам .. но си признавам само на това кръгово ме е страх !!!! напраоооо фърчат от всекъде...

Потребителски аватар
mkII
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mkII » Пет 14 дек 2007 20:01

Ха и аз да се включа с един глас .Значи с двоиката на няколко пъти са ме удряли отзад,щтото карам на мноуу малка дистанция, спирам рязко и.....Точно на 4ти км -спирам си аз и гледкам на ляво (вече спрял)и отзад една витара тряс.. Последваха малко разправиии
50лв.разходи ии кой откаде е.

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Пет 14 дек 2007 20:17

Еи.....ще се избиете бе,каква е тази тема?Имате ли ПТП,все едно е гордост.

Потребителски аватар
swissmad
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот swissmad » Пон 17 дек 2007 1:00

Слава богу -НЕ.Но бях в колата на колега когато ни удариха отзад(в задната броня де,да не си помислите друго :lol: :smackbum ).

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”