Проблем с пълненето на вода в купето.
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Проблем с пълненето на вода в купето.
Здравейте, колеги стана от доста време забелязвам ,че когато завъли дъжд и от дясно колата се пълни с вода.Добре викам си аз ще погледна дупката която е на калника за отичане на водата,а не да влиза в купето през партното,махнах подкалника дупката зейна викам си сега всичко трябва да е ок,но за съжеление не е.
Намерих други 2 дупки които пък са на рамата на купето където пише го пише номера,затворих ги със силикон,пак си казвам всичко трябва да е наред вече,но пак не е и съм бесен в момента от дясно доло в крака всякаш съм излял 5 литра вода. Та от къде може да влиза вода. Ще съм ви много благодарен някой от вас ако го е имал тоя проблем и го е отстранил.Търсих в търсачката и там видях,че може да е от кората на врата,но при мен не е от там. 
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- mitkoslb
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте и моя голф стана аквариум при мен проблема беше от найлоните на вратите от долната страна найлоните на двете врати бяаха се разлепили и най верояатно от там да е влизала вода . почиcтих местата където беше разлепен найлона и залепих със лепило (хелми) а също бях чел във един форум за оплатняаване на купето срещу външни шумове и направих така, купих подложка за ламинат и залепих върху найлона на вратите същото направих и отзад свалих корите а там няма найлон и залепих от подложката и сега има малко разлика по тихо е в купето

Ако не си ходил все още на майстор, си провери тапите които се намират в най-долната част на купето. По-точно виж отдолу под колата, тези тапи трябва да не се виждат, защото са покрити с едно такова черно...,което предпазва от корозия и удари купето. При мен се беше сцепело точно покрай тапата. Намазах мястото с "Боди" и вече нямам проблеми.
P.S. Преди това пробвах със силикон но, не се получи а, само ограничих пълненето.
P.S. Преди това пробвах със силикон но, не се получи а, само ограничих пълненето.
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”