Vizor написа:Tishku написа:Много добро инфо. Иска 16в
Доста добър вариянт е за теб бтв.. но всеки си решава за себе си
Дам, има време може да измисля нещо

Vizor написа:Абе поблъскало се е да ти кажа.. а така буталото да се строши и да застане..
и оня вика..
"Не ми се случва за първи път.. за това повече никога 16В глава.. 8в си ме радва достатъчно много.. най-много ме радва като стане 6,2к оборота и като каже 'ФССССС' 'блоу офффффф'
Cordoba16vt написа:Vizor написа:Абе поблъскало се е да ти кажа.. а така буталото да се строши и да застане..
и оня вика..
"Не ми се случва за първи път.. за това повече никога 16В глава.. 8в си ме радва достатъчно много.. най-много ме радва като стане 6,2к оборота и като каже 'ФССССС' 'блоу офффффф'
Винаги 16 в глава - попрочети Вортекса и виж колко флоува (колко въздух прекарва) една 8в глава и една 16 в глава - особено в диапазона 4-7000 рпм. А и като гледам проблем с главата тука няма а с долнището
+ това тази конверсия точно дето си я описал тук е строго безмислена
защото дигифанта ще има нужда от ремап, дебитомера по принцип е сериозен рестриктор за въздушния поток, има по модерни технологии - Най малкото Дигифант от АБФ е в пъти по добрия избор защото работи под МАП сензор.
аз лично не виждам смисъл от такава конверсия.
А имам едно въпросче защото се захванах да правя и аз тази транзакция .Значи става въпрос за следното махат ли се втулките където влизат инжекторите и ако да от къде мога да си намеря такива втулки които ще паснат на електронните инжектори
И аз така мисля.Като се има впредвид разликата в килограмите на Голф1 и 2,това,че бях със седалки и без грам олекотяване и на единия старт с газовата плочкаVizor написа:Браво браво колега.. това са доста добри резултати!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта