Ел. стъкла Golf 3 Проблем!!!
Ел. стъкла Golf 3 Проблем!!!
Порових се доста из форума или аз имам проблем с търсенето или няма проблем като моя. И за това отварям нова тема . Проблема ми е следния дясното ми стъкло спира да работи от време на време работи си 10-15 дни спре за 10-15 дни . В дните които не работи като се натиска бутона (ако съм на фарове леко намалят или плафон усещасе че дърпа ток) изчатква нещо и пак си се осилва тока все едно няма мощност да го свали . Между другото за мои късмет спира да работи само като си е най-горе. От какво може да е тоя проблем моля помогнете, че ми писна вече всичко разглабях ,чистих . И точно като я заведа да я лекуват то тръгне и маистора вика "кво да и гледам нали работи" Много благодаря предварително 

Имах проблем с механизма на левия прозорец ам той първо скърцаше после се чуваха разни други шумове и си се скъса жилото и готово смених като нов ее .Ам този си е добре от към жило механизъмотварял съм го поне 10 пъти много ме съмнява и така и ми казват че може да са четките на моторчето .Дали е възможно

- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мойто голфче 3, пък само задния ляв прозорец нещо се е..ава. Когато задържа копчето (без значение от задната врата или отпред на таблото) стъклото се качва на 10 см някъде и пак слиза до долу
Единственния начин да го вдигна е с бързи и последователни натискания на копчето до като се затвори.
Ако може някой да ми каже от какво би могло да се получава и колко пари ще е ремонта. Благодаря предварително.

- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
вижте тук, може да ви е от полза - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
разбрал си проблема аз ти давам мястото където ще го решат с 1 год. гаранция можеш да ползваш куриер след 2 дни получаваш механизма обратно ремонтиран.Тел.без_спам_моля интернет сайт www.без_спам_моля.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”