Фучене, мучене и т.н. - РЕШЕНО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Питаше за оборотите, при мен не се менят /няма топла или студена/, и доколкото знам не е добре да се менят! Колите ни са еднакви, за това много се интересувам за развитието на въпроса.За маркучето: свали кората на двг и погледни хубаво,но щом си решил в сервиз може да е по добре,и аз не обичам експерименти!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Довечера ще го видим това маркуче ... намерих още един такъв пасат и ще го изледваме къде отива ... оказа се че май имам проблеми с някое от пътищата на турбото и за това фучи така .... съмнявам се като беше в Порше за удара да не са забравили да сложат нещо или да са спестили нещо
Колата днеска пак беше на ВАГ .. няма никви грешки .. защо така мени обороти сигурно пак довечера ще видим.

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Погледа се отложи за четвъртак вечер. Вчера реших да погледна какво става с гърнето като подадеш гас ... има някво фу4ене, след което като пуснеш газта от гърнето се чува "фиууууу". Същото ми казаха че се чува и отпред но по силно ... Значи към "самолета" се включва и жестокото "фиуууууу". Под "самолет" имам впредвид подобие на звука от турбините на самолет.
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
А поне като се чува като самолет, върви ли като самолет? Ако имаш проблем с турбо пътищата, колата би трябвало да не върви и да пуши, защото налягането няма да е достатъчно.longora написа:Погледа се отложи за четвъртак вечер. Вчера реших да погледна какво става с гърнето като подадеш гас ... има някво фу4ене, след което като пуснеш газта от гърнето се чува "фиууууу". Същото ми казаха че се чува и отпред но по силно ... Значи към "самолета" се включва и жестокото "фиуууууу". Под "самолет" имам впредвид подобие на звука от турбините на самолет.
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Забрави да е конденз, пушек е със сигурност. Провери си турбо пътищата, щом колата не върви как си требе, от някъде изтърва налягането.longora написа:Ами, има няква тяга, но мисля че тъпче малко. За пушене не знам като я карам как е отзад, но на място не пуши нищо друго освен бяло. Зад мен прави мъгла като седя на място и като има някой с фарове да свети зад мен се виждат облаците, но все си мисля че това е конденз.

Върни се в “Дизелови агрегати”