Май повторих колегите отгоре
Лукойл- при Бизнес парка в Младост 4 са измамници!!!
- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
jetttlii написа:Колеги съгласен съм, че от времето ще се сипе повече газ, ама пък 10 литра отгоре поне за мене не е възможнона джетата бутилката събира 32 лятото и макс 34 зимата
Така е .Разлика в температурите мах.1-2 литра отгоре.При мен разликата е около 0.5 литра.Карам на газ от 14 години и такива са ми наблюденията.Според мен проблема е в налягането на помпите на различните бензинистанции.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи... на бившата служебната Вектра след отаряне на бутилката за тест поплавъка явно беше изкривен или нещо от рода и събираше 40л. при предишни 31-32. Да не говорим, че и при студено време се събира повече газ в бутилката, тъй като обема и се намалява. И като ни пернат 1-2 литра и ето ти разлика.
П.П. Забравих да спомена, че имах преди време проблем с Лукойл Красна Поляна - сипах за 5 лв., запалих и след 10 метра угаснах. Тогава подадох сигнал и направиха вътрешна проверка. Оказа се, че налягането е било ниско и няк'ви такива разправяха. Тъй, че следете какво е налягането (в повечето случаи има манометърче на колонката). Но не знам какви са минималните и максималните допустими норми.
П.П. Забравих да спомена, че имах преди време проблем с Лукойл Красна Поляна - сипах за 5 лв., запалих и след 10 метра угаснах. Тогава подадох сигнал и направиха вътрешна проверка. Оказа се, че налягането е било ниско и няк'ви такива разправяха. Тъй, че следете какво е налягането (в повечето случаи има манометърче на колонката). Но не знам какви са минималните и максималните допустими норми.
Явно вместимоста на бутилката е доста разтегливо понятие.След
като при пълнене на бутилката при -5гр. събра почти 10 литра повече
днес при същата температура ,на същата колонка след изминати 200км
в София събра 15 литра и 250 грама.Момчето което сипва газта каза ,че налягането от помпата е постоянно.
При положение,че паля и карам само на газ разход от 7.5 в тоя студ е невъзможен.
като при пълнене на бутилката при -5гр. събра почти 10 литра повече
днес при същата температура ,на същата колонка след изминати 200км
в София събра 15 литра и 250 грама.Момчето което сипва газта каза ,че налягането от помпата е постоянно.
При положение,че паля и карам само на газ разход от 7.5 в тоя студ е невъзможен.