Реални километри
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако духа през капачката това е признак за сагуба на компресия /износени сегменти/ един вид налягането от цилиндрите отива в картера. Това може да се провери също и ако се извади нивела.
Последна промяна от Jovany на Пон 19 сеп 2005 9:02, променено общо 1 път.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Ханс веднъж го карах от Панчарево до София без капачка и като се сетих на паркинга пред нас - изтръпнах.Вдигам капак и ена капка масло не беше излязла - то нали има една пластмасова кора над клапаните...
Иначе определено се усеща подухване от отвора, но незма дали да се притеснявам - по всеобщо мнеие колата си е с много "здрав" двигател и в момента съм страшно доволен от мощността...
Иначе определено се усеща подухване от отвора, но незма дали да се притеснявам - по всеобщо мнеие колата си е с много "здрав" двигател и в момента съм страшно доволен от мощността...
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тва за налягането в двигателя успя да ме расмее!!!Може и да има 10-20 милибара.Т.е. малко детенце да духа с уста!!! Аз естествено го направих това без да съм го чел никаде при покупката на колата.Може да изхвърчат малки пръски масло.Трябва да караш така доста дълго за да поомасли.Всички ДВГ-та имат вентилация на картера(двигателя)Вентилацията отива под дроселната клапа - с цел преминалата през сегментите горивна сме да се изгори.Друг е въпроса че при старите автомобили това се превръща в втори Ауспух.Затова на старите автомобили се пускат тези маркучи надоло под двигателя да си духат в атмосферата.Що се отнася до духането и на чисто нов автомобил ще се усеща.Винаги има преминали газове през сегментите.Разбира се при новите автомобили са много малко.Асвен това движението на буталата движи и въздуха вътре, така че това не е кой знае какъв показател.
А сега прочетох и съветите.Тоз дето го е писал това да ми докара кола втора употреба дето отговаря на всичко това, и ако иска 5000 аз ще му дам още 5.Е сори но ако имам кола отговаряща на тези изисквания аз няма да я продавам - тя трябва да е на неповече от 1 година.За сръвнение: Служебното Пежо партнер е на 42 000 но волана му вече е изтръкан, 99% се кара грдаско(нормално е изтъркан волан)
А сега прочетох и съветите.Тоз дето го е писал това да ми докара кола втора употреба дето отговаря на всичко това, и ако иска 5000 аз ще му дам още 5.Е сори но ако имам кола отговаряща на тези изисквания аз няма да я продавам - тя трябва да е на неповече от 1 година.За сръвнение: Служебното Пежо партнер е на 42 000 но волана му вече е изтръкан, 99% се кара грдаско(нормално е изтъркан волан)
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такава тема аз бях пуснал.Та там бях питал дали някой знае дали изчезва самия надпис total на километража.Питам защото един приятел който има сервиз сподели с мене че след навъртяни 300 000 изчезвал.Зайо Байо или не ме разбра или до толкоз разбира от електроника, че могъл да си напише каквото си иска.Питах негови колеги който връщат километрите.Те казаха че нямало такова нещо!имало коли на който километражите блокирали или спирали да отчитат на 600 000 900 000.Ако някой найстина има информация или виждане по този въпрос да пише, че много ме гложди това.Що се отнася за километрите веднъж в разговор разбрах за едно Volvo (влекач) навъртяло 1 000 000 км до първия си основен ремонт на ДВГ.
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
ANNIHILATOR написа:Такава тема аз бях пуснал.Та там бях питал дали някой знае дали изчезва самия надпис total на километража.Питам защото един приятел който има сервиз сподели с мене че след навъртяни 300 000 изчезвал.Зайо Байо или не ме разбра или до толкоз разбира от електроника, че могъл да си напише каквото си иска.Питах негови колеги който връщат километрите.Те казаха че нямало такова нещо!имало коли на който километражите блокирали или спирали да отчитат на 600 000 900 000.Ако някой найстина има информация или виждане по този въпрос да пише, че много ме гложди това.Що се отнася за километрите веднъж в разговор разбрах за едно Volvo (влекач) навъртяло 1 000 000 км до първия си основен ремонт на ДВГ.
Не изчезва надписа успокой се

Оня луд ве - на личната карта на полето особени белези пише - мноо разбира от електроника

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”