Въпрос за РС конфигурация

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 20 дек 2007 11:26

Стиви, не искам да споря, ползвам Юролайн от 2003 г. и досега съм взимал стока с нулев лихва - единствено ми тече месчна такса 2.50 лв.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 20 дек 2007 14:52

RAZVRATNIKA написа:Добра е конфигурацията само че тая Виста е ужасна.На лап топа бях с Виста еми то постоянно сече ся я смених със ХР и всичко е перфекто тъй че ако вземеш тва РС по добре му сложи ХР.
и аз тъка мисля Виста си има бъгчета ... са по темата конфигурацията няма грешки според мен моя съвет е ако зимаш нещо гледай да е 1 :idea: по скъпо

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Чет 20 дек 2007 20:34

ОК отказах се.Дайте предложение за нещо читаво и кои марки копоненти препоръчвате.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 20 дек 2007 20:37

Пуснал съм ти оферта малко по-назад. ;)

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Чет 20 дек 2007 21:02

R@do написа:ОК отказах се.Дайте предложение за нещо читаво и кои марки копоненти препоръчвате.

Като за начало,както каза един колега по-отгоре всичко трябва да е напасано което ще рече,шината на cpu-то да е еднаква със FSB на дъното(това е наистина важно).Например първо избираш cpu със външна шина 1333Mhz тогава съответно и дъното трябва да потдържа тази скорост.FSB e шината която ЦПУ-то общува с рама,НО при процесори на AMD,FSB шина нямаме,там процесора общува дирекно с рама със едно нещо наречено hiper transport!Аз лично ти препоръчвам процесор от intel някакво core duo,с повече L2 памет!
Относно дъното доста колеги те посъверваха,че трябва да знаеш какъв модел е точно.Ти каза че ти трябва за игри,тва значи ти трябва хубава видео карта избери между geforce 8600gt или 8800gt и която и от двете да сложеш нама да сгрешиш,аз имам 8600гт и съм доста доволен!
Рам паметта е също много важна ако за напред решиш да си сложеш vista и имаш 1gb ram забрави за игрите засичат много,най-добре 2gb с възможност за разширяване до 4гб,corsar e добър избор,но гледаи и на какви честоти работи колкото повече по-добре,като максимум беше 1033Mhz за ddr2,вече има и ддр 3 ама там са ного скъпи.
Относно захранването те съветвам да не пестиш пари от него,той е една от най-важните части на компа.Гледаи да е марково 450w 500w
мисля че един залман ще ти свърши работа!
Сега ще разгледам по нета и ще ти кажа за частите горе доло да се орентираш.!!
Ако има нещо питаи!!! :beer :beer :beer

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Чет 20 дек 2007 21:30

:bowdown :bowdown :bowdown колеги благодаря за отзивчивостта. нямам думи...нали съм си индианец:)

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Чет 20 дек 2007 21:54

....колега никой не е казал че си индианец,просто така сякой като знае по нещо и като го каже е най-добре,най-бързо се стига до правилното решение в случея за твоя комп!!! :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”