Въпрос за РС конфигурация
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
и аз тъка мисля Виста си има бъгчета ... са по темата конфигурацията няма грешки според мен моя съвет е ако зимаш нещо гледай да е 1RAZVRATNIKA написа:Добра е конфигурацията само че тая Виста е ужасна.На лап топа бях с Виста еми то постоянно сече ся я смених със ХР и всичко е перфекто тъй че ако вземеш тва РС по добре му сложи ХР.

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа:ОК отказах се.Дайте предложение за нещо читаво и кои марки копоненти препоръчвате.
Като за начало,както каза един колега по-отгоре всичко трябва да е напасано което ще рече,шината на cpu-то да е еднаква със FSB на дъното(това е наистина важно).Например първо избираш cpu със външна шина 1333Mhz тогава съответно и дъното трябва да потдържа тази скорост.FSB e шината която ЦПУ-то общува с рама,НО при процесори на AMD,FSB шина нямаме,там процесора общува дирекно с рама със едно нещо наречено hiper transport!Аз лично ти препоръчвам процесор от intel някакво core duo,с повече L2 памет!
Относно дъното доста колеги те посъверваха,че трябва да знаеш какъв модел е точно.Ти каза че ти трябва за игри,тва значи ти трябва хубава видео карта избери между geforce 8600gt или 8800gt и която и от двете да сложеш нама да сгрешиш,аз имам 8600гт и съм доста доволен!
Рам паметта е също много важна ако за напред решиш да си сложеш vista и имаш 1gb ram забрави за игрите засичат много,най-добре 2gb с възможност за разширяване до 4гб,corsar e добър избор,но гледаи и на какви честоти работи колкото повече по-добре,като максимум беше 1033Mhz за ddr2,вече има и ддр 3 ама там са ного скъпи.
Относно захранването те съветвам да не пестиш пари от него,той е една от най-важните части на компа.Гледаи да е марково 450w 500w
мисля че един залман ще ти свърши работа!
Сега ще разгледам по нета и ще ти кажа за частите горе доло да се орентираш.!!
Ако има нещо питаи!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”