Откраднат GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Откраднат GSM
Хора, някъв наглец гепи на брат ми телефона...има ли някъв вариант да се проследи по имей без да се ходи в полицията, че там нищо не вършат. Знам, че има колеги, които работят в МТЕЛ...нека да кажат какво може да се направи. Благодаря
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе ако имаш връзки винаги намират каквото ти трябва. На една бивша колежка и нахълтаха един ден у тях двама полицаи и и обявиха, че си била откраднала телефона и да го предаде за да си нямат проблеми.
А тя има документи и кутия от телефона, аз даже бях с нея като го купуваше от 2be . Оказа се, че служителката от магазина объркала номерата на телефоните и кутиите им като попълвала в договора.
Закараха ни в районното и около 30 мин беше като в игрален филм. "Дай телефона, че ще стават големи проблеми,а на теб не ти се иска да стават..."
Евала и на това момиче за геройството, че не си даде телефона докато не си провериха източниците и не разбраха всъщност колко са неосведомени.
Трябват ти връзки или пари за да се свърши работата, иначе шанса е същия като този да си намериш телефона пред вратата на коледа...

Закараха ни в районното и около 30 мин беше като в игрален филм. "Дай телефона, че ще стават големи проблеми,а на теб не ти се иска да стават..."
Евала и на това момиче за геройството, че не си даде телефона докато не си провериха източниците и не разбраха всъщност колко са неосведомени.

Трябват ти връзки или пари за да се свърши работата, иначе шанса е същия като този да си намериш телефона пред вратата на коледа...

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми бяха оставили телефон за продажба дето ако го видя на улицата няма да се наведа да го вдигна толкова беше смотан,взе го един познат да му седи у дома да се обажда на децата и след един месец го викнаха в полицията че бил откраднат при грабеж та се видяхме в приключение ! И друг случай-племенника е сервитьр в едно заведение и една вечер при почистването намира телефон /хубав /,естествено не търсихме на кого е /като се напива и си губи нещата/ и го продадох на приятел по тънката лайсна. И пак след около месец обаждане от полицията-телефона обявен за откраднат и пак приключение. Така че ти си го обяви за откраднат /може и малко да се поукраси историята/ и току виж ако не му сменят IMEI-а ти го върнат !
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wishmaster написа:На мен като ми откраднаха телефона, не ми го намериха.
Но на един колега, след като му го откраднаха и подаде жалба, му го върнаха за около месец. Така, че подай жалба, намират ги. Доколкото съм запознат в над 50% от случаите ги намират... Нищо , че аз бях в тия проценти дето са по-малко от 50)
Така е колега ! Преди месец на една колежка и откраднаха телефона, тъкмо си го беше купила и подаде жалба в полицията и преди седмица и се обадиха ,че са и го намерили в някаква заложна къща. Даже полицая й казал, ако иска да съди извършителя да му каже, за да го намери

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:51, променено общо 1 път.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е сменен имея забрави за случая.Ако не е сменен шанса да го намерят е доста голям ,но вече не се знае за колко време става.И не забравяй ,че ще искат документ за собственост.На нас от магазина ни откраднаха един телфон и ни искаха договора за продажба.Все още нямаме резултат ,това стана преди около месец
Върни се в “ОФФ-Топик - други”