Откраднат GSM

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Откраднат GSM

Мнениеот Luciano » Пет 21 дек 2007 3:23

Хора, някъв наглец гепи на брат ми телефона...има ли някъв вариант да се проследи по имей без да се ходи в полицията, че там нищо не вършат. Знам, че има колеги, които работят в МТЕЛ...нека да кажат какво може да се направи. Благодаря

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 21 дек 2007 6:42

могат да го засекат много точно ..вградски условия до няколко метра отклонение ако телефона е в обсега на няколко клетки...но няма да го направят без полицията ...а дори с полицията за такива случай не си правят труда ..

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пет 21 дек 2007 7:37

някъф кретен си затрил телефона и една колежка гу намерила тфа беше преди една две години тя беше с прима и по номера кадето върти я намериха оня гу пуснал за откраднат,та пробвай пуснете го в полицията за гепен може и да стане

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 21 дек 2007 8:28

Пусни го в полицията за откраднат, а ако не ти обърнат внимание кажи им, че за нищо нестават. Наще полицай преди две години така намериха телефона на една колежка, но тук се познаваме със следователите и нещата стоят по друг начин :D

Потребителски аватар
wishmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wishmaster » Пет 21 дек 2007 8:44

На мен като ми откраднаха телефона, не ми го намериха.
Но на един колега, след като му го откраднаха и подаде жалба, му го върнаха за около месец. Така, че подай жалба, намират ги. Доколкото съм запознат в над 50% от случаите ги намират... Нищо , че аз бях в тия проценти дето са по-малко от 50 :))

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 21 дек 2007 9:55

Еми....сега го пращам в районното :)

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пет 21 дек 2007 12:01

нали знаеш че трябша да имая IMEI иначе ...............забрави . А и ако е сменен пак забрави

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пет 21 дек 2007 12:33

абе общо взето -> забрави :cry:
това е положението... няма телефон :evil:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пет 21 дек 2007 12:56

Абе ако имаш връзки винаги намират каквото ти трябва. На една бивша колежка и нахълтаха един ден у тях двама полицаи и и обявиха, че си била откраднала телефона и да го предаде за да си нямат проблеми. :evil: :evil: :evil: А тя има документи и кутия от телефона, аз даже бях с нея като го купуваше от 2be . Оказа се, че служителката от магазина объркала номерата на телефоните и кутиите им като попълвала в договора. :shock
Закараха ни в районното и около 30 мин беше като в игрален филм. "Дай телефона, че ще стават големи проблеми,а на теб не ти се иска да стават..."
Евала и на това момиче за геройството, че не си даде телефона докато не си провериха източниците и не разбраха всъщност колко са неосведомени.
:stupid
Трябват ти връзки или пари за да се свърши работата, иначе шанса е същия като този да си намериш телефона пред вратата на коледа...
:lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 21 дек 2007 12:58

откажи се...съобщете в полицията, но без да възлагате големи надежди...не е толкова лесно колкото звучи....

Потребителски аватар
Velingrad
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Velingrad » Пет 21 дек 2007 17:05

имея се сменя за 20 лв. ако е краден телефона иначе полицията ги намира на около 30% от откраднатите
или не им се занимава или...незнам :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 21 дек 2007 18:09

На мен ми бяха оставили телефон за продажба дето ако го видя на улицата няма да се наведа да го вдигна толкова беше смотан,взе го един познат да му седи у дома да се обажда на децата и след един месец го викнаха в полицията че бил откраднат при грабеж та се видяхме в приключение ! И друг случай-племенника е сервитьр в едно заведение и една вечер при почистването намира телефон /хубав /,естествено не търсихме на кого е /като се напива и си губи нещата/ и го продадох на приятел по тънката лайсна. И пак след около месец обаждане от полицията-телефона обявен за откраднат и пак приключение. Така че ти си го обяви за откраднат /може и малко да се поукраси историята/ и току виж ако не му сменят IMEI-а ти го върнат !

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 21 дек 2007 18:26

wishmaster написа:На мен като ми откраднаха телефона, не ми го намериха.
Но на един колега, след като му го откраднаха и подаде жалба, му го върнаха за около месец. Така, че подай жалба, намират ги. Доколкото съм запознат в над 50% от случаите ги намират... Нищо , че аз бях в тия проценти дето са по-малко от 50 :))

Така е колега ! Преди месец на една колежка и откраднаха телефона, тъкмо си го беше купила и подаде жалба в полицията и преди седмица и се обадиха ,че са и го намерили в някаква заложна къща. Даже полицая й казал, ако иска да съди извършителя да му каже, за да го намери :wink:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 21 дек 2007 18:58

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 21 дек 2007 19:21

Ако е сменен имея забрави за случая.Ако не е сменен шанса да го намерят е доста голям ,но вече не се знае за колко време става.И не забравяй ,че ще искат документ за собственост.На нас от магазина ни откраднаха един телфон и ни искаха договора за продажба.Все още нямаме резултат ,това стана преди около месец

Върни се в “ОФФ-Топик - други”