brabus написа:не искам да се хващам на никакви басове.
Казвам какво е в момента в Райфайзен и какво беше в Булбанк преди 6 месеца. В момента може да е променено вече за Булбанк.
Вече може

ACCELERATOR написа:Някой може ли да обясни какво представляват тези устройства за сканиране на карти, и за какво трябва да гледаме?
По ТВ гледах за скрита камера, която се закача над банкомата, и прилича на неонова лампа, която уж е поставена там за да осветява клавиатурата. Под лампата обаче има и камерка, която записва ПИН-овете.
, като на банкоматите на ОББ монтираха "човки" на процепа за вкарване на картата(май точно с цел да не може да се монтира такова карточетящо устройство)?За данните от магнитната лента се поставя карточетящо устройство на входа на четеца на банкомата, така че когато се пъхне картата, тя първо преминава през него
Stefan написа:Нямам вяра на никакви карти и затова моята си стои празна
Aneto написа:Прочетох всичко до тук, но честно казано малко неща ми станаха ясни, sorry.
Но имам конкретен въпрос - да си представим следната ситуация: Другата седмица заминавам в чужбина - изключително удобно е с карта, а не да нося големи суми със себе си. И през това време някой тук си тегли от моята карта определена сумичка. Какво трябва да направя? Какви действия да предприема, да не говорим, че трудно ще разбера че е теглена сума, ако ползвам картата в магазини и не проверявам баланса.
Моля ви да ми дадете съвет - ако не дай боже се случи нещо подобно какво да правя, за мен въпросът е актуален - точно днес заредих картата си - заминавам след няколко дни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта