Искам да се оплача за поредната вандалска проява!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Citoject
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Citoject » Пет 21 дек 2007 22:23

Малоумници колкото искаш....И те не са само в София.Аз тъкмо си бях купил ''Половера'' и се прибирам в Сливен на гости на наще и първата вечер си паркирам пред нас до на баща ми жигулата....Сутринта кво да видя някво ,,X'' на задното стъкло...Не искам и да мисля какво са мислели да пишат сигурно нещо ги е секнало...Та за тея не се ядосвай дори полицията да не ги накаже той Господ и животът ги е наказал достатъчно....

Citoject
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Citoject » Пет 21 дек 2007 22:28

Малоумници колкото искаш....И те не са само в София.Аз тъкмо си бях купил ''Половера'' и се прибирам в Сливен на гости на наще и първата вечер си паркирам пред нас до на баща ми жигулата....Сутринта кво да видя някво ,,X'' на задното стъкло...Не искам и да мисля какво са мислели да пишат сигурно нещо ги е секнало...Та за тея не се ядосвай дори полицията да не ги накаже той Господ и животът ги е наказал достатъчно....

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 21 дек 2007 23:07

Амааа ти е трябвало да ги заблъскаш с бухалката, аз ако бях на твое място...майкоооо кви щях да ги направя и то пред приятелката ти...недей така бе приятел, какво като са идвали ония глупаци, какво ти пука - нищо не могат да ти направят. Един път така един беше закачал брат ми и като отидох...какво му се случи на тоя, бедна ти е фантазията - не можеше да стане от земята...оплака се момчето в полицията и какво стана - нищо, отидох да ме видят колко съм хубав :) Трябвало е да ги подредиш добре, защото нищо няма да им направят смешните полицайчета...малеее ако съм бил там. Но най добре е да си вземеш един пистолет, като мен, дори и халостни да му сложиш пак е по-добре от всичко...

пп: Най-малкото ще си стреляш с него като ти е скучно :twisted:

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 21 дек 2007 23:23

Евала, колега, че си съумял да си събереш акъла и да се обадиш в полицията. Евала, че си успял да ги дочакаш. Малко хора би им стискало да останат там. Съжалявам за колата и за случилото ти се. Надявам се събитията да се развият в твоя полза!

Успех!

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 21 дек 2007 23:26

Колега ако бехме в някоя нормална държава и аз щях да разчитам на полицията, но уви :x те нищо няма да направят :evil: Аз на твое място щях да ги помлатя малко с бухалката :twisted:, но не оставяи нещата така гони ги тия до дупка, а ако ченгетата нищо не направят виж ги в колко излизат, изчакаи да спрат на "чуждо място" и си направи кефа :a boi de

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 22 дек 2007 9:23

Първо, задължително дръжте по една книжка с координатите на хората от форума - може няколко позвънявания да помогнат в този случай. :wink:
Отделно, ако вечерта в районното не си подал жалба, сега е момента да го направиш, като включиш в нея всички подробности. Консултирай се задължително с адвокат. И търси правата си докрай, нищо, че повечето хора смятат, че нищо няма да излезе - то затова сме на това дередже, щото всеки вика няма да има резултат.
Ако мога с нещо да помогна от юридическа страна, пиши на ЛС. Жалко за случката.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 22 дек 2007 9:25

Колеги ! :!: :!: Това , което обсъждате тука е Същото такова самоуправство , както описаните деяния ..... може ли ми кажете ,да негодувате против него , а самите ВИЕ да предлагате през 1 мнение такива неща ? Е как ми кажете тогава си представяте , че това ще изчезне от нашето битие ..с такова мислене :?: :evil:
п. с : не казвам , че не си заслужават такива неща , и аз съм българин все пак :wink: ама съвестта ме подтиква да бъда справедлив :!:
Деянието, което са извършили въпросните лица, не е самоуправство, а лека телесна повдреда и вандализъм.

ами терминологията може да ми е грешна , ама по същество ви е кристално ясно за какво иде реч :D

Последна промяна от juve на Съб 22 дек 2007 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 22 дек 2007 9:30

Деянието, което са извършили въпросните лица, не е самоуправство, а лека телесна повдреда и вандализъм. :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 22 дек 2007 9:34

dobrinb написа:Деянието, което са извършили въпросните лица, не е самоуправство, а лека телесна повдреда и вандализъм. :wink:

да, и задължително трябва да си намери колкото може повече свидетели......но за съжаление, едва ли очевидците ще се осмелят да свидетелстват...

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Съб 22 дек 2007 9:51

Съжалявам за случката приятел :cry: Каквото и да правиш трябва да извадиш много яки връзки в съдилищата, защото от това което разбрах на ул.Веслец зад черните порти има паркинг на правителството. Така че колега съветвам те , ако нямаш дебели връзки стой си кротко, защото не знам някой да се е преборил с корумпираната ни система.

П.С. Преди година и половина Министърът на Правосъдието на Кипър беше осъден за подобна вандалска проява на 30 години затвор без право на обжалване.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 22 дек 2007 10:03

Еее тия полота само ги атакуват :D Кой беше нападнал пак едно поло ,нещо си спомням за Митъо Крика ли или некой от тия беше ,дето пак беше ритал едно Поло ама най-накрая го обявиха невинен :evil:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 22 дек 2007 10:26

Много добре си постъил,ако беше опитал със саморазпава в момента щеше да се храниш със сламка :wink: В полицията няма да направят нищо ако нямаш връзки или не надигнеш вой по някоя телевизия :wink:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Съб 22 дек 2007 10:56

Много неприятна случка, колега. И на мен ми се случи подобно нещо пред работата, само че си намерих колата цялата в яйца и кисело мляко :evil: .
В случая полицията рядко ще направи нещо съществено.
Има и други начини да се справиш ефикасно с тези хора. ;)
Един много добър такъв за веществените доказателства... Звъниш в "Господари на ефира", разбирате се за един ден. Отиваш и паркираш на същото място. Монтирате една скрита камера и чакаш да дойдат и пак да се правят на мъже.... :twisted:
Защото има много хора, които могат да си платят правото да бъдат "обществен трън в задника", но когато идиотщините им станат публични :shock :shock :shock везните се изравняват.... :deal

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Съб 22 дек 2007 11:08

Съжелявам за случката колега... :cry:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Съб 22 дек 2007 11:09

Нали сме форум... единни.
Ами айде да отидем 40-60 човека там... без да бием... просто да направим панайра. Да видим тези " гъзари "ще смеят ли да направят нещо после... Говоря сериозно... така трябва да се постъпва с такива!
Давайте да се организираме.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”