Искам да се оплача за поредната вандалска проява!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Малоумници колкото искаш....И те не са само в София.Аз тъкмо си бях купил ''Половера'' и се прибирам в Сливен на гости на наще и първата вечер си паркирам пред нас до на баща ми жигулата....Сутринта кво да видя някво ,,X'' на задното стъкло...Не искам и да мисля какво са мислели да пишат сигурно нещо ги е секнало...Та за тея не се ядосвай дори полицията да не ги накаже той Господ и животът ги е наказал достатъчно....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Малоумници колкото искаш....И те не са само в София.Аз тъкмо си бях купил ''Половера'' и се прибирам в Сливен на гости на наще и първата вечер си паркирам пред нас до на баща ми жигулата....Сутринта кво да видя някво ,,X'' на задното стъкло...Не искам и да мисля какво са мислели да пишат сигурно нещо ги е секнало...Та за тея не се ядосвай дори полицията да не ги накаже той Господ и животът ги е наказал достатъчно....
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Амааа ти е трябвало да ги заблъскаш с бухалката, аз ако бях на твое място...майкоооо кви щях да ги направя и то пред приятелката ти...недей така бе приятел, какво като са идвали ония глупаци, какво ти пука - нищо не могат да ти направят. Един път така един беше закачал брат ми и като отидох...какво му се случи на тоя, бедна ти е фантазията - не можеше да стане от земята...оплака се момчето в полицията и какво стана - нищо, отидох да ме видят колко съм хубав
Трябвало е да ги подредиш добре, защото нищо няма да им направят смешните полицайчета...малеее ако съм бил там. Но най добре е да си вземеш един пистолет, като мен, дори и халостни да му сложиш пак е по-добре от всичко...
пп: Най-малкото ще си стреляш с него като ти е скучно

пп: Най-малкото ще си стреляш с него като ти е скучно

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако бехме в някоя нормална държава и аз щях да разчитам на полицията, но уви
те нищо няма да направят
Аз на твое място щях да ги помлатя малко с бухалката
, но не оставяи нещата така гони ги тия до дупка, а ако ченгетата нищо не направят виж ги в колко излизат, изчакаи да спрат на "чуждо място" и си направи кефа 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо, задължително дръжте по една книжка с координатите на хората от форума - може няколко позвънявания да помогнат в този случай.
Отделно, ако вечерта в районното не си подал жалба, сега е момента да го направиш, като включиш в нея всички подробности. Консултирай се задължително с адвокат. И търси правата си докрай, нищо, че повечето хора смятат, че нищо няма да излезе - то затова сме на това дередже, щото всеки вика няма да има резултат.
Ако мога с нещо да помогна от юридическа страна, пиши на ЛС. Жалко за случката.

Отделно, ако вечерта в районното не си подал жалба, сега е момента да го направиш, като включиш в нея всички подробности. Консултирай се задължително с адвокат. И търси правата си докрай, нищо, че повечето хора смятат, че нищо няма да излезе - то затова сме на това дередже, щото всеки вика няма да има резултат.
Ако мога с нещо да помогна от юридическа страна, пиши на ЛС. Жалко за случката.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Колеги !
Това , което обсъждате тука е Същото такова самоуправство , както описаните деяния ..... може ли ми кажете ,да негодувате против него , а самите ВИЕ да предлагате през 1 мнение такива неща ? Е как ми кажете тогава си представяте , че това ще изчезне от нашето битие ..с такова мислене
п. с : не казвам , че не си заслужават такива неща , и аз съм българин все пак
ама съвестта ме подтиква да бъда справедлив
ами терминологията може да ми е грешна , ама по същество ви е кристално ясно за какво иде реч

п. с : не казвам , че не си заслужават такива неща , и аз съм българин все пак

Деянието, което са извършили въпросните лица, не е самоуправство, а лека телесна повдреда и вандализъм.
ами терминологията може да ми е грешна , ама по същество ви е кристално ясно за какво иде реч

Последна промяна от juve на Съб 22 дек 2007 15:15, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам за случката приятел
Каквото и да правиш трябва да извадиш много яки връзки в съдилищата, защото от това което разбрах на ул.Веслец зад черните порти има паркинг на правителството. Така че колега съветвам те , ако нямаш дебели връзки стой си кротко, защото не знам някой да се е преборил с корумпираната ни система.
П.С. Преди година и половина Министърът на Правосъдието на Кипър беше осъден за подобна вандалска проява на 30 години затвор без право на обжалване.

П.С. Преди година и половина Министърът на Правосъдието на Кипър беше осъден за подобна вандалска проява на 30 години затвор без право на обжалване.
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много неприятна случка, колега. И на мен ми се случи подобно нещо пред работата, само че си намерих колата цялата в яйца и кисело мляко
.
В случая полицията рядко ще направи нещо съществено.
Има и други начини да се справиш ефикасно с тези хора.
Един много добър такъв за веществените доказателства... Звъниш в "Господари на ефира", разбирате се за един ден. Отиваш и паркираш на същото място. Монтирате една скрита камера и чакаш да дойдат и пак да се правят на мъже....
Защото има много хора, които могат да си платят правото да бъдат "обществен трън в задника", но когато идиотщините им станат публични
везните се изравняват.... 

В случая полицията рядко ще направи нещо съществено.
Има и други начини да се справиш ефикасно с тези хора.

Един много добър такъв за веществените доказателства... Звъниш в "Господари на ефира", разбирате се за един ден. Отиваш и паркираш на същото място. Монтирате една скрита камера и чакаш да дойдат и пак да се правят на мъже....

Защото има много хора, които могат да си платят правото да бъдат "обществен трън в задника", но когато идиотщините им станат публични

Върни се в “ОФФ-Топик - други”