Мнения за Apple iPhone 8GB

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
BlueDragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BlueDragon » Съб 22 дек 2007 10:32

имам го и мога да кажа че е супер

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Съб 22 дек 2007 10:48

Ludia написа:приятелю, аз незнам за какво става въпрос, просто казвам какво съм прочел.....ако бях наясно нямаше да пускам темата ;)
ако може сподели още някакви наблюдения....

ами...доволен съм много от телефона. Не му намирам нито един недостатък, който да е важен за мен. Перфектна сглобка, невероятен екран, не се драска стъклото и много бърз софт. Скоро се очаква програма за запис на видео. Засега има няква ранна версия дет снима на 2 мега пиксела с 10 кадъра в секунда, като финалната версия трябва да е 15-30 кадъра! Тепърва много развитие ще търпи телефона.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 22 дек 2007 10:54

Spunky написа:
Ludia написа:приятелю, аз незнам за какво става въпрос, просто казвам какво съм прочел.....ако бях наясно нямаше да пускам темата ;)
ако може сподели още някакви наблюдения....

ами...доволен съм много от телефона. Не му намирам нито един недостатък, който да е важен за мен. Перфектна сглобка, невероятен екран, не се драска стъклото и много бърз софт. Скоро се очаква програма за запис на видео. Засега има няква ранна версия дет снима на 2 мега пиксела с 10 кадъра в секунда, като финалната версия трябва да е 15-30 кадъра! Тепърва много развитие ще търпи телефона.

тенкю ;)

rukuku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rukuku » Съб 22 дек 2007 10:56

Наистина не мога да си обясня интереса към iPhone, освен може би лягането на старата слава на iPod.
Телефона сам по себе си не предлага почти нищо срещу цената си и проблемите със заключването към мрежи различни от AT&T. Последното според мен е просто един рекламен трик за повишаване на интереса към него. Знаем забранените неща колко са желани.
Иначе обективно погледнато: липса на 3G и GPS, несравнимо по-малко софтуер спрямо наличния за Windows Mobile, главоблъсканици кога ще успеят да отключат поредната версия на firmware.
Въпросът, който трябва да си зададе бъдещия собственик е за какво точно си дава парите. Ако е склонен да ги даде за една фешън играчка, ОК това е телефона за него, ако ли не, почти всеки един PocketPC с наличие на GSM модул на пазара в момента, би му предоставил много повече възможности на същата цена.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Съб 22 дек 2007 11:30

идеята е какви точно повече възможности ще предлга...до преди да си взема iPhone-а имах HTC touch и мото РОКР Е6(линукс). Имал съм и O2 Atom. Аз повече телефон с уин мобайл няма да си купя, най-малкото защото самата ОС е грозна. И не виждам какво повече може да ми предложи лично на мен, че да ми улесни живота. Моторолите с линукс са ми слабост и съм имал 3 различни модела и излезе ли нов модел ще си го купя. Там понеже популярноста е малка наистина е по-трудно с приложенията, а и моторола неискат никакъв съпорт да дадат, иначе има зверски потенциал. iPhone-a от друга страна си има всичко което ми е необходимо - нито 3Г искам, нито ГПС. За тва както каза по-горе колега - за всеки влак си има пътници...а пък iPhone-a е първия телефон изобщо който купувам и не ме е яд за парите които съм дал. Щото Атом-а беше 1500лв и като осмислих каква глупост съм направил ми се ревеше.
iPhone си е нова концепция, която ми обърна представите за телефон наопаки - от колко време чаках подобно нещо. Ясно ми е още колко негативни коментари ще се изпишат, но и това е продукт който или го обичаш или го мразиш(в повечето случаи щот го нямаш...гроздето е кисело....)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 22 дек 2007 11:36

много ми харесва на къде отива темата, понеже с тази дискусия за против, ще добия някаква представа преди да го взема....

rukuku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rukuku » Съб 22 дек 2007 12:07

Spunky написа:iPhone си е нова концепция, която ми обърна представите за телефон наопаки - от колко време чаках подобно нещо. Ясно ми е още колко негативни коментари ще се изпишат, но и това е продукт който или го обичаш или го мразиш(в повечето случаи щот го нямаш...гроздето е кисело....)

Ключовата дума тук, поне според мен е телефон. Точно това е iPhone и нищо повече. Но няма как да не се съглася с теб, iPhone се купува точно защото на потребителите им харесва за това което iPhone значи, това е като нещо което въпреки че не можеш да обясниш защо, ти харесва.
Тук идва въпроса за цената, която е като на нещо повече от телефон. Дай да не говорим за това колко било кисело гроздето. Аз за мен избора съм го направил отдавна и не съжалявам и за секунда.

Колега, ако телефона ти харесва и ще го ползваш за забавление, вземай го. Ако освен за забавление имаш намерение и да ти бъде помощник във всевъзможни ситуации, то поне според мен това не е твоя телефон.
Нищо лично, но всеки си има право на мнение.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 22 дек 2007 13:03

Изображение

ехх хубав беше дамм...

Сега обаче малко ме е страх да си поръчам пак...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 22 дек 2007 14:00

райдъре, малко ще поясниш ли? :wink:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 22 дек 2007 19:38

Ludia написа:райдъре, малко ще поясниш ли? :wink:

ами този е продаден,а май не трябваше да правя така...
сега от около месец пак се надъхвам за айфон ,ама немога да взема решение,защото ще го вземам нов и ще е с fw1.1.2 или още по-зле 1.1.3 и незнам да не стане така да дам 400$ за играчка,която неможе да се ънлокне ,с 1.1.1 отключването беше детска игра,но тук незнам.Трябва да го реша до към 7-8ми януари...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 22 дек 2007 20:21

lowrider написа:
Ludia написа:райдъре, малко ще поясниш ли? :wink:

ами този е продаден,а май не трябваше да правя така...
сега от около месец пак се надъхвам за айфон ,ама немога да взема решение,защото ще го вземам нов и ще е с fw1.1.2 или още по-зле 1.1.3 и незнам да не стане така да дам 400$ за играчка,която неможе да се ънлокне ,с 1.1.1 отключването беше детска игра,но тук незнам.Трябва да го реша до към 7-8ми януари...

за 1.1.2 мисля че има ключ :roll: + това що не вземеш на старо, със старата версия? :roll:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 22 дек 2007 22:00

lowrider написа:с 1.1.1 отключването беше детска игра,но тук незнам.Трябва да го реша до към 7-8ми януари...

месец и нещо им отне на девтиим да го ънлокнат ... на 1.1.2 ще е още по лесно, а на 1.1.3 унлока е същия като на 1.1.2

най-трудното беше 1.1.1 ... :idea:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 22 дек 2007 22:14

уфф е какво,да го поръчвам ли?

Лудия,искам нов бре ся не сме за +- 200$ :D
Майтапа настрана,винаги обичам да се набутвам с нови неща,само най-важните като коли и гуми са ми втора употреба :screwy

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 22 дек 2007 22:17

lowrider написа:уфф е какво,да го поръчвам ли?

давай бре шубе ... аз един месец четях тоя хакинтош форум и цъках с F5 докато го ънлокнат 1.1.1 :wink:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Съб 22 дек 2007 22:23

group® написа:
lowrider написа:уфф е какво,да го поръчвам ли?

давай бре шубе ... аз един месец четях тоя хакинтош форум и цъках с F5 докато го ънлокнат 1.1.1 :wink:
зимай нахапаната ябълка и тва е

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”