Мнения за Apple iPhone 8GB
- BlueDragon
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:приятелю, аз незнам за какво става въпрос, просто казвам какво съм прочел.....ако бях наясно нямаше да пускам темата
ако може сподели още някакви наблюдения....
ами...доволен съм много от телефона. Не му намирам нито един недостатък, който да е важен за мен. Перфектна сглобка, невероятен екран, не се драска стъклото и много бърз софт. Скоро се очаква програма за запис на видео. Засега има няква ранна версия дет снима на 2 мега пиксела с 10 кадъра в секунда, като финалната версия трябва да е 15-30 кадъра! Тепърва много развитие ще търпи телефона.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Spunky написа:Ludia написа:приятелю, аз незнам за какво става въпрос, просто казвам какво съм прочел.....ако бях наясно нямаше да пускам темата
ако може сподели още някакви наблюдения....
ами...доволен съм много от телефона. Не му намирам нито един недостатък, който да е важен за мен. Перфектна сглобка, невероятен екран, не се драска стъклото и много бърз софт. Скоро се очаква програма за запис на видео. Засега има няква ранна версия дет снима на 2 мега пиксела с 10 кадъра в секунда, като финалната версия трябва да е 15-30 кадъра! Тепърва много развитие ще търпи телефона.
тенкю

-
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина не мога да си обясня интереса към iPhone, освен може би лягането на старата слава на iPod.
Телефона сам по себе си не предлага почти нищо срещу цената си и проблемите със заключването към мрежи различни от AT&T. Последното според мен е просто един рекламен трик за повишаване на интереса към него. Знаем забранените неща колко са желани.
Иначе обективно погледнато: липса на 3G и GPS, несравнимо по-малко софтуер спрямо наличния за Windows Mobile, главоблъсканици кога ще успеят да отключат поредната версия на firmware.
Въпросът, който трябва да си зададе бъдещия собственик е за какво точно си дава парите. Ако е склонен да ги даде за една фешън играчка, ОК това е телефона за него, ако ли не, почти всеки един PocketPC с наличие на GSM модул на пазара в момента, би му предоставил много повече възможности на същата цена.
Телефона сам по себе си не предлага почти нищо срещу цената си и проблемите със заключването към мрежи различни от AT&T. Последното според мен е просто един рекламен трик за повишаване на интереса към него. Знаем забранените неща колко са желани.
Иначе обективно погледнато: липса на 3G и GPS, несравнимо по-малко софтуер спрямо наличния за Windows Mobile, главоблъсканици кога ще успеят да отключат поредната версия на firmware.
Въпросът, който трябва да си зададе бъдещия собственик е за какво точно си дава парите. Ако е склонен да ги даде за една фешън играчка, ОК това е телефона за него, ако ли не, почти всеки един PocketPC с наличие на GSM модул на пазара в момента, би му предоставил много повече възможности на същата цена.
идеята е какви точно повече възможности ще предлга...до преди да си взема iPhone-а имах HTC touch и мото РОКР Е6(линукс). Имал съм и O2 Atom. Аз повече телефон с уин мобайл няма да си купя, най-малкото защото самата ОС е грозна. И не виждам какво повече може да ми предложи лично на мен, че да ми улесни живота. Моторолите с линукс са ми слабост и съм имал 3 различни модела и излезе ли нов модел ще си го купя. Там понеже популярноста е малка наистина е по-трудно с приложенията, а и моторола неискат никакъв съпорт да дадат, иначе има зверски потенциал. iPhone-a от друга страна си има всичко което ми е необходимо - нито 3Г искам, нито ГПС. За тва както каза по-горе колега - за всеки влак си има пътници...а пък iPhone-a е първия телефон изобщо който купувам и не ме е яд за парите които съм дал. Щото Атом-а беше 1500лв и като осмислих каква глупост съм направил ми се ревеше.
iPhone си е нова концепция, която ми обърна представите за телефон наопаки - от колко време чаках подобно нещо. Ясно ми е още колко негативни коментари ще се изпишат, но и това е продукт който или го обичаш или го мразиш(в повечето случаи щот го нямаш...гроздето е кисело....)
iPhone си е нова концепция, която ми обърна представите за телефон наопаки - от колко време чаках подобно нещо. Ясно ми е още колко негативни коментари ще се изпишат, но и това е продукт който или го обичаш или го мразиш(в повечето случаи щот го нямаш...гроздето е кисело....)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Spunky написа:iPhone си е нова концепция, която ми обърна представите за телефон наопаки - от колко време чаках подобно нещо. Ясно ми е още колко негативни коментари ще се изпишат, но и това е продукт който или го обичаш или го мразиш(в повечето случаи щот го нямаш...гроздето е кисело....)
Ключовата дума тук, поне според мен е телефон. Точно това е iPhone и нищо повече. Но няма как да не се съглася с теб, iPhone се купува точно защото на потребителите им харесва за това което iPhone значи, това е като нещо което въпреки че не можеш да обясниш защо, ти харесва.
Тук идва въпроса за цената, която е като на нещо повече от телефон. Дай да не говорим за това колко било кисело гроздето. Аз за мен избора съм го направил отдавна и не съжалявам и за секунда.
Колега, ако телефона ти харесва и ще го ползваш за забавление, вземай го. Ако освен за забавление имаш намерение и да ти бъде помощник във всевъзможни ситуации, то поне според мен това не е твоя телефон.
Нищо лично, но всеки си има право на мнение.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:райдъре, малко ще поясниш ли?
ами този е продаден,а май не трябваше да правя така...
сега от около месец пак се надъхвам за айфон ,ама немога да взема решение,защото ще го вземам нов и ще е с fw1.1.2 или още по-зле 1.1.3 и незнам да не стане така да дам 400$ за играчка,която неможе да се ънлокне ,с 1.1.1 отключването беше детска игра,но тук незнам.Трябва да го реша до към 7-8ми януари...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
lowrider написа:Ludia написа:райдъре, малко ще поясниш ли?
ами този е продаден,а май не трябваше да правя така...
сега от около месец пак се надъхвам за айфон ,ама немога да взема решение,защото ще го вземам нов и ще е с fw1.1.2 или още по-зле 1.1.3 и незнам да не стане така да дам 400$ за играчка,която неможе да се ънлокне ,с 1.1.1 отключването беше детска игра,но тук незнам.Трябва да го реша до към 7-8ми януари...
за 1.1.2 мисля че има ключ

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”