Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и "глемия режисьор". Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват
Някой да знае къде мога да видя предаване на БТВ ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой да знае къде мога да видя предаване на БТВ ...
На 20.12.07 сутринта в 09.00 бях в хотел хилтън където се снима първото теглене на живо за наградите на Readers Digest. Аз съм писал програмата за тегленето и ми казаха, че предаването, ще се излъчи късно вечерта в същия ден ( 20.12.07 ). Бяха поне 20-30 човека от Бтв и снимаха мощно. Същия ден за мен беше като онзи дето носи целия свят на раменете си а аз съм му взел "длъжностната характеристика", и същатата вечер заспах в 02.11
защото се борих с едни 6 000 000 записа.
Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и "глемия режисьор". Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват
Последна промяна от Adnan на Съб 22 дек 2007 22:34, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой да знае къде мога да видя предаване на БТВ ...
Adnan написа:На 20.12.07 сутринта в 09.00 бях в хотел хилтън където се снима първото теглене на живо за наградите на Readers Digest. Аз съм писал програмата за тегленето и ми казаха, че ще се предаването, ще се излъчи късно вечерта в същия ден ( 20.12.07 ). Бяйа поне 20-30 човека от Бтв и снимаха мощно. Същия ден за мен беше като онзи дето носи целия свят на раменете си а аз съм му взел длъжностната характеристика, и същатата вечер заспах в 02.11![]()
Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и глемия режисьор. Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват
nettera, само ми е чудно каква е тази дарба която притежаваш - от толко изписано, нищо да не ти се разбере
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:само ми е чудно каква е тази дарба която притежаваш - от толко изписано, нищо да не ти се разбере![]()
Какво не е ястно искам да видя предаването как и изглежда хората от Реадерс платиха много пари за него и аз съм вътре в цялата схема.
Същия ден заспах много рано и пропуснах предаването късно вечер
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Popeto_89 написа:Adnan написа:Popeto_89 написа:neterra.tv - само една регистрация иска и си ти човека!
Ако имаш нещо линк дай насам плс.
как се казва предаването?
Няма предаване като цяло. Беше теглене на томбулата на Реадерс Дайгест. www.ReadersDigest.bg
- Popeto_89
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
е пробвай тука,ама трябва да се е провело в некво предаване
и тва между другото са го теглили!
Последна промяна от Popeto_89 на Съб 22 дек 2007 22:14, променено общо 1 път.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Adnan написа:На 20.12.07 сутринта в 09.00 бях в хотел хилтън където се снима първото теглене на живо за наградите на Readers Digest. Аз съм писал програмата за тегленето и ми казаха, че ще се предаването, ще се излъчи късно вечерта в същия ден ( 20.12.07 ). Бяйа поне 20-30 човека от Бтв и снимаха мощно. Същия ден за мен беше като онзи дето носи целия свят на раменете си а аз съм му взел длъжностната характеристика, и същатата вечер заспах в 02.11![]()
Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и глемия режисьор. Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват
nettera, само ми е чудно каква е тази дарба която притежаваш - от толко изписано, нищо да не ти се разбере![]()

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
faf4o написа:
Басси станах за смях ????
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Popeto_89 написа:http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
Тука няма никой най вероятно, ще да е някой извънреден репортаж за няколко минути. Но от къде да да видя, че вече ми се хилят
Е не се сърди ся

- Popeto_89
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Popeto_89 написа:http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
Тука няма никой най вероятно, ще да е някой извънреден репортаж за няколко минути. Но от къде да да видя, че вече ми се хилят
е аз бех до тук бате! нз откъде........
Върни се в “ОФФ-Топик - други”