Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и "глемия режисьор". Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват

Adnan написа:На 20.12.07 сутринта в 09.00 бях в хотел хилтън където се снима първото теглене на живо за наградите на Readers Digest. Аз съм писал програмата за тегленето и ми казаха, че ще се предаването, ще се излъчи късно вечерта в същия ден ( 20.12.07 ). Бяйа поне 20-30 човека от Бтв и снимаха мощно. Същия ден за мен беше като онзи дето носи целия свят на раменете си а аз съм му взел длъжностната характеристика, и същатата вечер заспах в 02.11![]()
Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и глемия режисьор. Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват
Ludia написа:само ми е чудно каква е тази дарба която притежаваш - от толко изписано, нищо да не ти се разбере![]()
Popeto_89 написа:Adnan написа:Popeto_89 написа:neterra.tv - само една регистрация иска и си ти човека!
Ако имаш нещо линк дай насам плс.
как се казва предаването?
Ludia написа:Adnan написа:На 20.12.07 сутринта в 09.00 бях в хотел хилтън където се снима първото теглене на живо за наградите на Readers Digest. Аз съм писал програмата за тегленето и ми казаха, че ще се предаването, ще се излъчи късно вечерта в същия ден ( 20.12.07 ). Бяйа поне 20-30 човека от Бтв и снимаха мощно. Същия ден за мен беше като онзи дето носи целия свят на раменете си а аз съм му взел длъжностната характеристика, и същатата вечер заспах в 02.11![]()
Моля който знае къде мога да видя тегленето да сподели искам да видя как са го направили всичките ШЕФОВЕ на бтв и глемия режисьор. Търсих е вбокс нищо, моля всички знаещи нещо по въпроса да се отзоват
nettera, само ми е чудно каква е тази дарба която притежаваш - от толко изписано, нищо да не ти се разбере![]()
faf4o написа:
Adnan написа:Popeto_89 написа:http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
е пробвай тука,ама трябва да се е провело в некво предаване
и тва между другото са го теглили!
Тука няма никой най вероятно, ще да е някой извънреден репортаж за няколко минути. Но от къде да да видя, че вече ми се хилят
Adnan написа:Popeto_89 написа:http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
е пробвай тука,ама трябва да се е провело в некво предаване
и тва между другото са го теглили!
Тука няма никой най вероятно, ще да е някой извънреден репортаж за няколко минути. Но от къде да да видя, че вече ми се хилят
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта