Angеl eyes-"Ангелски очи"

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
ivan20071983
Автомобил: Passat
Двигател: AHL

Мнениеот ivan20071983 » Вто 25 дек 2007 17:32

искам дам ви питам само как се закрепва или го пускате в фара и то си седи

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 25 дек 2007 17:59

И аз такива пръчки не намерих. Ако някой намери да ми земе 2 бр. и ако може дами прати по куриер до Видин и ще почерпя на следващата сбирка на форума. Не че до сега съм хосил на сбирки, ама не съм бил в БГ

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 25 дек 2007 18:21

в мосю бриколаж има.7 кинта са 2 бройки :wink: ония ден ги гледахме.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Вто 25 дек 2007 22:46

Ок за пръчките вече в този радел се писаха , поевече от 10 пъти ,че са в Мс. Бриколажжж айди пак да каза в Практикер са 5 лева ама там не е рабооотата а . Работата е в диодите а диодите като са боклук не вършат работа . Какво да ви кажа направих не знам вече колко опита . Ок всичко се получава но светлината не се получава ! В смисъл светлината на диодите е слаба и двата диода не осветяват както трябва пуричките като се огънат , пробвах как ли не ми не се получава викам вината да е мене и мойте познати пробваха не сатава ! Купих диоди уж от най - силните от 3 магазина В Русе и не се получава . Затова казвам който знае техниката на , тези сиба*и диоди да каже ! Какви да взема видях едно Бмв в Русе и го зърнах беше по същата технология а така светеше явно не знам какви диоди им хакват . Един познат си купи фарове с енджълки и ги гледах от близо и видях , че енд.... са със диоди и са не с 2 а с 5 диода закрепени 2 одола 2 остасни и един горе ! Но не знам а онази баварка я гелдах от близо и не беше със оригинални енд...със течен газзз и стъклени а самоделки ! Като тези тука както са описани но с 2 та диода не ста нищо пробвах се и не знам вече ! Пробвах от заде с тиксо като станиол да отрализира светлина и ефекта е пак много слаб !
Затова и аз искам вече помощ !
Какви точно диоди да купя !

Потребителски аватар
ivan20071983
Автомобил: Passat
Двигател: AHL

Мнениеот ivan20071983 » Вто 25 дек 2007 23:15

искам дам ви питам как се закрепва или го пускате в фара и то си седи

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Вто 25 дек 2007 23:20

ivan20071983 написа:искам дам ви питам как се закрепва или го пускате в фара и то си седи

Закрепва се с Прозрачен силикон най - безполезния начин . В смисъл тъкъв , че държи здраво и след това се маха лесно "Но не бива без да се закрепва защото ще се размотава на сам на там в фара ти " :wink: до като ако го залепиш с поксипол или с канокилид илиии други такива , след като решиш някога ако изобщо решиш да ги сваляш но може да ти се наложи и така може да си счупиш фара ! АААААА за пускането на фара се сварзва от габариотите и от там теглиш тока и така като пуснеш фара се пуска и ендж..... китеее ! Ок

И пак казвам !

Ок за пръчките вече в този радел се писаха , поевече от 10 пъти ,че са в Мс. Бриколажжж айди пак да каза в Практикер са 5 лева ама там не е рабооотата а . Работата е в диодите а диодите като са боклук не вършат работа . Какво да ви кажа направих не знам вече колко опита . Ок всичко се получава но светлината не се получава ! В смисъл светлината на диодите е слаба и двата диода не осветяват както трябва пуричките като се огънат , пробвах как ли не ми не се получава викам вината да е мене и мойте познати пробваха не сатава ! Купих диоди уж от най - силните от 3 магазина В Русе и не се получава . Затова казвам който знае техниката на , тези сиба*и диоди да каже ! Какви да взема видях едно Бмв в Русе и го зърнах беше по същата технология а така светеше явно не знам какви диоди им хакват . Един познат си купи фарове с енджълки и ги гледах от близо и видях , че енд.... са със диоди и са не с 2 а с 5 диода закрепени 2 одола 2 остасни и един горе ! Но не знам а онази баварка я гелдах от близо и не беше със оригинални енд...със течен газзз и стъклени а самоделки ! Като тези тука както са описани но с 2 та диода не ста нищо пробвах се и не знам вече ! Пробвах от заде с тиксо като станиол да отрализира светлина и ефекта е пак много слаб !
Затова и аз искам вече помощ !
Какви точно диоди да купя !
:?

svetoslav.stoev
Автомобил:
Двигател:

здр

Мнениеот svetoslav.stoev » Сря 26 дек 2007 9:35

Здравейте всичко е ок, но невидях никой да пише някъде за т'ва което на кличето слагат. Там използват и някакъв предпазител, съпротивление или нещо такова вие диодите без него ли ги вързвате

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Сря 26 дек 2007 10:50

За диод от запалка(май са най-издръжливите за сега)на 12 волта се слага съпротивление от 680 ома 0.25вата а самия диод е с напрежение на светване2.2-2.5 волта.Не съм го пробвал още това ако някой го пробва да пише за резултатите :wink:

Потребителски аватар
Голф2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Голф2 » Сря 02 яну 2008 22:38

Значи аз на скоро гледах на един камион "мисля че МАН" беше вътре в фара стоеше едно като лента с много ръбове и самата светлина от фара се отразява в тази като лента и се получава ефекта "Angel очи"
Та мисалта ми е ако се намерои такава лента и се залепи на рефлектора ще се получи и аз мисля да го робвам на моята.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Чет 03 яну 2008 0:38

Там е работата , че вечете 4 комплета пръчици употребих и всичко за боклука като видя,че не светят и се ядовам и ги хърлям ! Не разбирам на диоди и така ме прецакват всеки път ! :cry: Какво да напрвя не знам ! И така наще магазинери нямат и навиак да се занимават с клиента не всички но повечето са така ! И човек като не разбира оххх малеее ! :roll:

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Чет 03 яну 2008 1:24

http://video.google.com/videoplay?docid ... Eyes+Video

Колега разгледаи това клипче и наи вече направи ралика когато е с тиксото от едната страна и когато не е има разлика в светенето.Сложи и ти тиксо ;)

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Чет 03 яну 2008 1:53

И тиксо сложих но немога да достигна тази светлина ! :? Тиксото го слагам все път ! Аз геладах едни такива самоделка енджълки ми светят мнооого яко ! И пак са с диодчета ! Тенологияте е в диодите но не разбирам от техните миликадели ли какво е то там ! Отивам в 3 магазина и се оказва че 3000 млк. е по силно от 7000 уж 7000 е било сръх :( ! Не знам вече !

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Чет 03 яну 2008 2:22

Можеж да се учудиш но пробваи с такаива от запала.С тях са ми казвали че става мн добре. :)

ce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ce » Чет 03 яну 2008 13:53

Какво е това лепило което го слага в леглата на диодите? :roll:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Чет 03 яну 2008 17:21

passat123 написа:И тиксо сложих но немога да достигна тази светлина ! :? Тиксото го слагам все път ! Аз геладах едни такива самоделка енджълки ми светят мнооого яко ! И пак са с диодчета ! Тенологияте е в диодите но не разбирам от техните миликадели ли какво е то там ! Отивам в 3 магазина и се оказва че 3000 млк. е по силно от 7000 уж 7000 е било сръх :( ! Не знам вече !

По-голямата цифра е по-силно светещия, не ги слушай като ти говорят глупости. Според мен тук е много важно как точно ще се пробие леглото на двата отвора, супер важно е и да се мине с лакочестител, като бих предложил да минеш и прорезите с лакочестител, които се правят с мини флексчето или каквото там ползваш. Освен това не слагай тиксо, ами фолио, дето майка ти покрива пилето с него във фурната и само го закрепи с тиксо зад него. Много обичам такива пипкави работи да правя и с радост бих направил, само, че на моята кола няма да стоят никак добре тия ангелски очи...

Върни се в “Направи си сам!”