Angеl eyes-"Ангелски очи"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Ок за пръчките вече в този радел се писаха , поевече от 10 пъти ,че са в Мс. Бриколажжж айди пак да каза в Практикер са 5 лева ама там не е рабооотата а . Работата е в диодите а диодите като са боклук не вършат работа . Какво да ви кажа направих не знам вече колко опита . Ок всичко се получава но светлината не се получава ! В смисъл светлината на диодите е слаба и двата диода не осветяват както трябва пуричките като се огънат , пробвах как ли не ми не се получава викам вината да е мене и мойте познати пробваха не сатава ! Купих диоди уж от най - силните от 3 магазина В Русе и не се получава . Затова казвам който знае техниката на , тези сиба*и диоди да каже ! Какви да взема видях едно Бмв в Русе и го зърнах беше по същата технология а така светеше явно не знам какви диоди им хакват . Един познат си купи фарове с енджълки и ги гледах от близо и видях , че енд.... са със диоди и са не с 2 а с 5 диода закрепени 2 одола 2 остасни и един горе ! Но не знам а онази баварка я гелдах от близо и не беше със оригинални енд...със течен газзз и стъклени а самоделки ! Като тези тука както са описани но с 2 та диода не ста нищо пробвах се и не знам вече ! Пробвах от заде с тиксо като станиол да отрализира светлина и ефекта е пак много слаб !
Затова и аз искам вече помощ !
Какви точно диоди да купя !
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
ivan20071983 написа:искам дам ви питам как се закрепва или го пускате в фара и то си седи
Закрепва се с Прозрачен силикон най - безполезния начин . В смисъл тъкъв , че държи здраво и след това се маха лесно "Но не бива без да се закрепва защото ще се размотава на сам на там в фара ти "

И пак казвам !
Ок за пръчките вече в този радел се писаха , поевече от 10 пъти ,че са в Мс. Бриколажжж айди пак да каза в Практикер са 5 лева ама там не е рабооотата а . Работата е в диодите а диодите като са боклук не вършат работа . Какво да ви кажа направих не знам вече колко опита . Ок всичко се получава но светлината не се получава ! В смисъл светлината на диодите е слаба и двата диода не осветяват както трябва пуричките като се огънат , пробвах как ли не ми не се получава викам вината да е мене и мойте познати пробваха не сатава ! Купих диоди уж от най - силните от 3 магазина В Русе и не се получава . Затова казвам който знае техниката на , тези сиба*и диоди да каже ! Какви да взема видях едно Бмв в Русе и го зърнах беше по същата технология а така светеше явно не знам какви диоди им хакват . Един познат си купи фарове с енджълки и ги гледах от близо и видях , че енд.... са със диоди и са не с 2 а с 5 диода закрепени 2 одола 2 остасни и един горе ! Но не знам а онази баварка я гелдах от близо и не беше със оригинални енд...със течен газзз и стъклени а самоделки ! Като тези тука както са описани но с 2 та диода не ста нищо пробвах се и не знам вече ! Пробвах от заде с тиксо като станиол да отрализира светлина и ефекта е пак много слаб !

-
- Автомобил:
- Двигател:
здр
Здравейте всичко е ок, но невидях никой да пише някъде за т'ва което на кличето слагат. Там използват и някакъв предпазител, съпротивление или нещо такова вие диодите без него ли ги вързвате
Значи аз на скоро гледах на един камион "мисля че МАН" беше вътре в фара стоеше едно като лента с много ръбове и самата светлина от фара се отразява в тази като лента и се получава ефекта "Angel очи"
Та мисалта ми е ако се намерои такава лента и се залепи на рефлектора ще се получи и аз мисля да го робвам на моята.
Та мисалта ми е ако се намерои такава лента и се залепи на рефлектора ще се получи и аз мисля да го робвам на моята.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Там е работата , че вечете 4 комплета пръчици употребих и всичко за боклука като видя,че не светят и се ядовам и ги хърлям ! Не разбирам на диоди и така ме прецакват всеки път !
Какво да напрвя не знам ! И така наще магазинери нямат и навиак да се занимават с клиента не всички но повечето са така ! И човек като не разбира оххх малеее ! 

- VW Vento
- Автомобил:
- Двигател:
http://video.google.com/videoplay?docid ... Eyes+Video
Колега разгледаи това клипче и наи вече направи ралика когато е с тиксото от едната страна и когато не е има разлика в светенето.Сложи и ти тиксо
Колега разгледаи това клипче и наи вече направи ралика когато е с тиксото от едната страна и когато не е има разлика в светенето.Сложи и ти тиксо

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
И тиксо сложих но немога да достигна тази светлина !
Тиксото го слагам все път ! Аз геладах едни такива самоделка енджълки ми светят мнооого яко ! И пак са с диодчета ! Тенологияте е в диодите но не разбирам от техните миликадели ли какво е то там ! Отивам в 3 магазина и се оказва че 3000 млк. е по силно от 7000 уж 7000 е било сръх
! Не знам вече !

- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
passat123 написа:И тиксо сложих но немога да достигна тази светлина !Тиксото го слагам все път ! Аз геладах едни такива самоделка енджълки ми светят мнооого яко ! И пак са с диодчета ! Тенологияте е в диодите но не разбирам от техните миликадели ли какво е то там ! Отивам в 3 магазина и се оказва че 3000 млк. е по силно от 7000 уж 7000 е било сръх
! Не знам вече !
По-голямата цифра е по-силно светещия, не ги слушай като ти говорят глупости. Според мен тук е много важно как точно ще се пробие леглото на двата отвора, супер важно е и да се мине с лакочестител, като бих предложил да минеш и прорезите с лакочестител, които се правят с мини флексчето или каквото там ползваш. Освен това не слагай тиксо, ами фолио, дето майка ти покрива пилето с него във фурната и само го закрепи с тиксо зад него. Много обичам такива пипкави работи да правя и с радост бих направил, само, че на моята кола няма да стоят никак добре тия ангелски очи...