Иначе ако хвана някой ще ви се обадя - обещавам...да се забавляваме
Да им изсъхнат ръчичките....
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Абе представете си колко са изнаглели копел..тата мръсно щом днеска отивам до Васко да го взема да ми оправи возилото и на 10 метра стои гола на един негов познат който си говореше с нас не повече от 5 мин.Некав минал взел му само панела и си заминал .Еб..ти пенде..а.То че и пича си е виновен да остави отворено така ,ама ебати късмета.На мене преди 1 месец ми гепиха огледалото.Направо не ми се говори.А тия голфове са като LEGO кво ли не им се сваля лесно(брони,халогени,огледала,емблеми,антени какво ли не)
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Аз лично съм виждал как на служебен автомобил на мой приятел посред бял ден в центъра на Плевен му свиха най-обикновен касетофон, поне на 20 години, на който му работеше само радиото!
Явно дродата им е много зле
Явно дродата им е много зле
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Пък на мен преди 10ина дена пред нас ми разбиха колата в 3 ч. посред нощ. Видях ги от балкона щото не спях и чух и тихичко слизам долу.
И кво да видя: 2ма циганина! На клошари ми приличаха. Като ме видяха да излизам от входа - яко дим! Не можах да ги хвана. А ако имах пушка... Mad
Нищо не успяха да откраднат. И понеже немогат да свалят кората отзад са ми счупили хубавите елипси Пионер
От тогава обикалям квартала
и само да видя мангал - първо ше го a boi de после ще го питам!
ЦИГАНИТЕ НА САТУРН!!!
:f_ckyou:
И кво да видя: 2ма циганина! На клошари ми приличаха. Като ме видяха да излизам от входа - яко дим! Не можах да ги хвана. А ако имах пушка... Mad
Нищо не успяха да откраднат. И понеже немогат да свалят кората отзад са ми счупили хубавите елипси Пионер
От тогава обикалям квартала
ЦИГАНИТЕ НА САТУРН!!!
:f_ckyou:- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Така е и на мой познат му дигнаха едно радио от рено 5 - 2 седмици се мъчихме да го върнем от царството на мъртвите - накрая с хиляди клизми успя да тръгне това радио - накрая разбиха колата да го вземат ... аз и 2 лева не бих дал за него .... ама ... затова си държа един стар агренажен ремък в багажника - ако видя някой такъв вадя ремъка и почвам да го "агренирам" с назъбената част a boi de
a boi de
a boi de- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дам, за 39 кинта пушката с оптическия мерник и една кутиика съчми с тупи глави, адски слаба е пушчицата, аз стелях с една такава, не може да направи големи поражения и смятам че е перфектна за случая. с тея тъпички съчми като го центрираш 4 5 пъти в задника, има да подксача по улицата и после една седмица да бне може да си седне на задника, и така малко по малко все някога трябва да му доиде акъла
Кофти работа, iceberg. Май най-сигурно си остава шината. Сваляш го целото и у чантата. Не е удобно, ама без радио ... по-неудобно.
На един доктор в Пирогов, докато бил на работа човека и оправял пребити мангали и наркоманчета, му разбили стъклото, нищо не намерили и ... му нарязали волана с нож!?! Цъфнал като роза.
Нема оправия с тия копелета. Ако го претрепеш - требе да го лежиш, ако го оставиш жив - утре може да се върне и да ти запали къщата.
Ни да имаш /то па к'во ли толко имаме/, ни да немаш у тая държава.
luciuz написа:Драго беше писал преди време:)))
а на един приятел му бяха разбили Форд Сиера (84 г.) и понеже нямало какво да вземат, прибрали ароматизатора.......
На един доктор в Пирогов, докато бил на работа човека и оправял пребити мангали и наркоманчета, му разбили стъклото, нищо не намерили и ... му нарязали волана с нож!?! Цъфнал като роза.
Нема оправия с тия копелета. Ако го претрепеш - требе да го лежиш, ако го оставиш жив - утре може да се върне и да ти запали къщата.
Ни да имаш /то па к'во ли толко имаме/, ни да немаш у тая държава.
VW_FEN написа:На последното оръжейно изложение имало хубави въздушни пушки за по 30 лева... сега ме е яд, че късно съм разбрал!!! Щях и аз да си взема една, за охрана на колата. Да му се не види...
точно! аз си взех и то с оптика...засега пердаша кучетата по задниците тъй като се скъсваха да лаят е 03:00 ама
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
В тази връзка и аз се замислям за нещо огнестрелно! 
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”