Да им изсъхнат ръчичките....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Вто 30 авг 2005 9:16

Това с ароматизатора ме разби :D :D :D
Иначе ако хвана някой ще ви се обадя - обещавам...да се забавляваме :twisted:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 05 сеп 2005 22:25

Абе представете си колко са изнаглели копел..тата мръсно щом днеска отивам до Васко да го взема да ми оправи возилото и на 10 метра стои гола на един негов познат който си говореше с нас не повече от 5 мин.Некав минал взел му само панела и си заминал .Еб..ти пенде..а.То че и пича си е виновен да остави отворено така ,ама ебати късмета.На мене преди 1 месец ми гепиха огледалото.Направо не ми се говори.А тия голфове са като LEGO кво ли не им се сваля лесно(брони,халогени,огледала,емблеми,антени какво ли не)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 06 сеп 2005 2:07

Ето и днес на едно приятелче му свили панела на радиото на голфето!

А последната седмица имало някакъв БУМ на кражби по тоя начин:
чупят ти стъклото(някак си без да свирне алармата(полицая ми обясняваше)) и след това свиват радиото !!!
В нашия блок изгърмяха двама и то за една нощ !!!

Потребителски аватар
eViL
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eViL » Вто 06 сеп 2005 5:04

Аз сериозно взех да се замислям за гараж... :x :evil:
Ебати държавата!!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 06 сеп 2005 6:45

Аз сериозно се замислям за пистолети,пушки и какви ли не пушкала.
То вече не заеш от какво да се пазиш дали от псевдо шофьорите ,дали от недрусани наркомани, дали от тея дето ако некой от нас го хване пипката ще го пипне.Направо ебати държавата

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Сря 21 сеп 2005 1:10

Аз лично съм виждал как на служебен автомобил на мой приятел посред бял ден в центъра на Плевен му свиха най-обикновен касетофон, поне на 20 години, на който му работеше само радиото!
Явно дродата им е много зле :twisted:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 21 сеп 2005 4:39

Пък на мен преди 10ина дена пред нас ми разбиха колата в 3 ч. посред нощ. Видях ги от балкона щото не спях и чух и тихичко слизам долу.

И кво да видя: 2ма циганина! На клошари ми приличаха. Като ме видяха да излизам от входа - яко дим! Не можах да ги хвана. А ако имах пушка... Mad

Нищо не успяха да откраднат. И понеже немогат да свалят кората отзад са ми счупили хубавите елипси Пионер :(

От тогава обикалям квартала :evil: и само да видя мангал - първо ше го a boi de после ще го питам!

ЦИГАНИТЕ НА САТУРН!!! :censored :f_ckyou:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 21 сеп 2005 10:50

Така е и на мой познат му дигнаха едно радио от рено 5 - 2 седмици се мъчихме да го върнем от царството на мъртвите - накрая с хиляди клизми успя да тръгне това радио - накрая разбиха колата да го вземат ... аз и 2 лева не бих дал за него .... ама ... затова си държа един стар агренажен ремък в багажника - ако видя някой такъв вадя ремъка и почвам да го "агренирам" с назъбената част a boi de :dummy: :dummy: a boi de

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 21 сеп 2005 10:57

[quote="zaio_baio"] ... затова си държа един стар агренажен ремък в багажника - ако видя някой такъв вадя ремъка и почвам да го "агренирам" с назъбената част a boi de :dummy: :dummy: a boi de[/quote]
кекекекекеке bowdown

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 21 сеп 2005 10:59

На последното оръжейно изложение имало хубави въздушни пушки за по 30 лева... сега ме е яд, че късно съм разбрал!!! Щях и аз да си взема една, за охрана на колата. Да му се не види...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 21 сеп 2005 11:04

Дам, за 39 кинта пушката с оптическия мерник и една кутиика съчми с тупи глави, адски слаба е пушчицата, аз стелях с една такава, не може да направи големи поражения и смятам че е перфектна за случая. с тея тъпички съчми като го центрираш 4 5 пъти в задника, има да подксача по улицата и после една седмица да бне може да си седне на задника, и така малко по малко все някога трябва да му доиде акъла

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 21 сеп 2005 13:07

Кофти работа, iceberg. Май най-сигурно си остава шината. Сваляш го целото и у чантата. Не е удобно, ама без радио ... по-неудобно.
luciuz написа:Драго беше писал преди време:)))

а на един приятел му бяха разбили Форд Сиера (84 г.) и понеже нямало какво да вземат, прибрали ароматизатора.......

На един доктор в Пирогов, докато бил на работа човека и оправял пребити мангали и наркоманчета, му разбили стъклото, нищо не намерили и ... му нарязали волана с нож!?! Цъфнал като роза.
Нема оправия с тия копелета. Ако го претрепеш - требе да го лежиш, ако го оставиш жив - утре може да се върне и да ти запали къщата. :dontknow:
Ни да имаш /то па к'во ли толко имаме/, ни да немаш у тая държава.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Сря 21 сеп 2005 13:12

VW_FEN написа:На последното оръжейно изложение имало хубави въздушни пушки за по 30 лева... сега ме е яд, че късно съм разбрал!!! Щях и аз да си взема една, за охрана на колата. Да му се не види...

точно! аз си взех и то с оптика...засега пердаша кучетата по задниците тъй като се скъсваха да лаят е 03:00 ама :lol: ама видя ли някой да гепи нещо - по врата *** му долна!

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Сря 21 сеп 2005 14:07

На мен преди седмица ми взеха капа4ките на винтилите :D
и 3 болта от едното предно колело стигнали до секретния и се отказали ама другите ги немаше добре че видях ами не тръгнах без тях че щеше да стане ....

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Сря 21 сеп 2005 18:43

В тази връзка и аз се замислям за нещо огнестрелно! :evil:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”