Прискърцват кори и други пластмаси на Б5.5'иците-май решено
- stirka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и моята поскърцва на дясната врата.много дразнещо е.имам течен парафин мисля тези дни да понамажа да видя дал има ефект.при самото скърцане съм се протягал и съм притискал кори,дръжки,абе всичко притискам да спре ама корите са стабилно хванати скърцането като че ли отвътре идва не мога да определя точно
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
И при мен тропа нещо ;-)
Откакто мина зимата с големите дупки-нещо се разтропа по-силно и сега последно го локализирам някъде в таблото, отпред,или около акумулатора в преградата. Преди зимата, като че ли само понякога чувах такова тъпо потипване, ама сега... Значи като си карам
: направо и врътна волана (може и съвсем лекичко) на някъде прави 'тък' ха на другата страна- пак 'тък', ще рече някой че има вързан болт в някъв отвор и при всяка промяна на траекторията удря по периферията на отвора.. скоро ша ма
побърка. АКо има легнал полицай-колкото и бавно-пак- 'тък'... Ако музиката е на силно..почти никой друг не го чува, но - аз..само тва чувам
.
Ако някой е имал 'нещо' подобно в колата си нека да каже-ще съм много благодарен да ме насочите къде и какво да пребарам...

Ако някой е имал 'нещо' подобно в колата си нека да каже-ще съм много благодарен да ме насочите къде и какво да пребарам...
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
:-)
longora написа:При мене е абсолютно същото както и при теб .... но не знам от какво е .. "тък" се чува обаче отзад при мен ..
То и аз го чувах отзад, ама сега като че ли е отпред някъде,не знам дали си въобразявам, но май е от там...
По пътя нелиминирнето-изключвам дае от амортисьорите и окачването, защото би трябвало дачувам товатракане по друг начин, а то е едно тъпо все едно почукваш с летва в пластмаса...
при мен е сащото-- пропукване, особено се чува като спирам, нкаде от към лявото ухо ми се чува, и накрая с повечко уши, на неравен терен, беше установено следното- ГАДНАТА СЕДАЛКА, имала някви плазгачи ,който се износвали, а скарцането, на мен ми е от самите кори на вратите(предните) и то само от задната част, откъм ключалките, мисля да се справя с двойно залепващо, т.к. процепа е лек, но пък звука ужасен. успех на всички в начинанието......
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
да попитам
аз аз искам да ви попитам един въпрос за корите на вратите искам да сваля задните кори някой може ли да каже как оглеждах вратата отгоре отгоре и видях само едно болче в долната част на врата малко след лампичката която светва като отворя вратата дали от там се развива или е по някакъв друг начин искам да ги сваля понеже музика ще слагам а мисля и прозорците отзад да затъмня.
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
По този проблем с вратите са изписани фермани, така че ползвай търсачката, но по принцип освен болта отдолу на вратата има и два болта в ръкохватката на вратата от вътрешната страна, тя се разглобява с леко напъване и отверка, след това се маха жилото за бравата и кабелчетата за колоните.
А да желателно е да се прави при свален прозорец.
А да желателно е да се прави при свален прозорец.