руснака се бъзга нещо-преместих го на нашия сървър...mod edit: vaskoto1
dandan написа:Само не разбрах какво точно показва. Ако не работи някоя свещ просто като извадиш кабела и ако продължава да тресе значи не работи, слагаш една свещ на корпус , ако дава искра значи кабелите са наред.
Да не говорим, че в много случаи заради стареене свещите започват да прекъсват в по натоварените режими а на празен ход са ОК.
dekata написа:Извинявам се за off-а но руснаците си ги обичат моливите.НАСА похарчели 18мил.долара зада разработят писалка която да пиши в условиятя на безтегловност:gruebel .Руснаците решили проблема без да похарчат и един долар-пишели с молив
dandan написа:Имам предвид,че не поже да покаже неизправност на свещ. Единствено може би показва наличие или отсъствие на напрежение във проверявания кабел. За проверка на последното лесно се ползва глим лампа доближена до съответния кабел.
А това второто устройство и аз го имам само че не знам на кого ще му върши работа все още(подарявам го при желание от някой).
psstv18rp написа:
Откакто изгоряха живи няколко руски и американски космонавти при тестове на земята още преди *много* години, 100% кислородна атмосфера не се ползва.Щото едно късо съединение, което при камари апаратура е неизбежно е далеч по-страшно от молива.
psstv18rp написа:Там си има вентилация и филтрация. Все пак космонавтите и пърдят и се уригат и т.н.
Ако не ти даде искара на молива то свещта не работи! Принципа е като последователно свързани крушки, една ако изгори веригата се прекъсва и другите не светят!
и искрата прескача вътре в свеща
Простото откачане на кабела не е добра идея - искрата все накъде трябва да прескочи, най-често през ръцете ти , възможна е и повреда на бобината.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта