Не ми работи!
Не ми работи!
Пичове,бе нешо не ми работи пръскалката отзад за задния джам.Колата е Голф 3 и пръскалката се намира точно на чистачката.Значи като натисна ръчката от таблото напред започва да се движи задната чистачка а като задържа би трябвало да пръска,ама неще?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не ми работи!
Obituary написа:Пичове,бе нешо не ми работи пръскалката отзад за задния джам.Колата е Голф 3 и пръскалката се намира точно на чистачката.Значи като натисна ръчката от таблото напред започва да се движи задната чистачка а като задържа би трябвало да пръска,ама неще?
ми или ти е прекъснат маркуча някаде или ти е запушен или не ти работи помпичката ??пробва ли дали предните чистачки си работят както трябва ?
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Syncro написа:На голфа е една помпа за предните и задната чистачка.Намира се в долната част на казанчето за течност за чистачките.Точно до акумулатора.Втора употреба е някъде към 15 лева.Става и от Голф 2
мисля и от Астра но не съм сигурен.
а аз що имам 2 помпи

и една за отрпед

моя голф да не некво менте

бате има и модели с по 2 машинки-2 казанчета
ПП.машинките не се ремонтират-запечатаниса
при отваряне,край
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Obituary написа:ПОСЛЕДНО 1 или 2 са помпичките,щото на предните бръмчи и хвърля водица,а на задната нищо не бръмчи и не хвърля водица?Доколкото имам спомен май отзад в багажника не съм забелязъл помпичка,шото търсих за централното машинката и няма нишо?КОЛАТА Е ГОЛФ 3
А ключа/релето защо се изключват.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Дай снимка ако можеш, че аз като заравнявам багажника да знам каво да махам!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”