Помощ, странно придърпване при WV 1.9 тди
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помощ, странно придърпване при WV 1.9 тди
Здравейте на всички!Имам 3-ка 1.9тди 94г. и от половин година имам стрнен проблем,който за сега не мога да отстраня.Значи колата придарпва страшно много при по ниски обороти и трябжа да се кара жсе на пална боргия.напражо е отврат.казаха ми да сменя 1 тампоните на двигателя,после темп.датчик а сега най-новата версия е, че не ми работи дроселовата клапа.Моля ако някой знае е от какво е да ми пише.Благодаря предварително!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD

Я дай малко да изясним нещата. Пишеш във форум за VolksWagen - какво е това wv ? Раздела е "Дизелови агрегати" - каква тройка ? Има Голф 3, Пасат (ще дойде б4, ама си му викат и на него "тройка"), ... да продължавам ли да изреждам ?
И за каква дроселова клапа става въпрос ?
Най-добре смени майстора - съветвам те да се обърнеш към клубните - има адреси в раздела "Сервизи".
Успех, и весело посрещане на Новата година !
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Отговорено е, ама няма кой да чете явно.
1. Теглиш една на този "майстор", който ти казва, че не ти е наред дроселовата клапа.
2. Свързваш се човека от ТАЗИ тема, и се разбирате
3. Не е лошо колата да се погледне с VAG-COM.
1. Теглиш една на този "майстор", който ти казва, че не ти е наред дроселовата клапа.
2. Свързваш се човека от ТАЗИ тема, и се разбирате
3. Не е лошо колата да се погледне с VAG-COM.
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ, странно придърпване при WV 1.9 тди
Дроселова клапа на дизел?pavel_ids написа:Здравейте на всички!Имам 3-ка 1.9тди 94г. и от половин година имам стрнен проблем,който за сега не мога да отстраня.Значи колата придарпва страшно много при по ниски обороти и трябжа да се кара жсе на пална боргия.напражо е отврат.казаха ми да сменя 1 тампоните на двигателя,после темп.датчик а сега най-новата версия е, че не ми работи дроселовата клапа.Моля ако някой знае е от какво е да ми пише.Благодаря предварително!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да.Проблема беше в ел.блок на помпата.Сега придърпването изчезна, а с него и неприятния звук от мотора.Така че искам да кажа на всички да не сменят нищо по колата, а направо да се видят с Вальо.Защото аз се принудих да сменя здрави тампони,здрав темп.датчик,здрав успокоител на динамото.А колко ли още неща щяха да ме накарат да сменя-само Бог знае. 

Върни се в “Дизелови агрегати”