става въпрос за външно каре на Голфа.тропа в завой(за това май да е външното) само на дясно.проблема е че тропа,макар и по-редко,и на ляв завой.за това въпроса ми е дали са заминали и лявото и дясното или е само едното искат ми 52лв за каре и 15 лв за смяна-мен ми се виждат добре.
ако някой може да помага да го прави че да знам колко пари да отделям-за 1 или за 2 каренца
brabus написа:При тая цена бих сменил само едното, защото преди близо 2 години сменях външно каре и от Ауто + беше 129 лв и да не е някое ментаче.
Каква марка ти дадоха?
Познай всичко от къде идва ?
Иначе имал съм случаи,в които каре Metelli (Италия,средна цена,мн.добро качество) се чупи,а китайското,почти 2,5 пъти по-евтино е по-здраво.
Иначе Metelli е добър избор за карета, спирачни помпи,спирачни цилиндри.
Метели повечето части много отдавна не се правят в италия:) Всичкото прозиводство е изнесено в турция тайван и китай (за повечето марки авточасти)
Хубаво каре си струва 130-40 кинта марката беше Льобро доколкото помня. Пише произведено в германия но не е ясно . Аз съм с такива от 4 години вече и не са мръднали,но всяка година им сменям греста и оглеждам маншоните дали са скъсани.
незнам каква марка са.но са нови карета.ще видя какво ще ми кажат за лявото.но май ще сменявам каквото не нужно пък ще видиме какво ще стане.благодаря за бързите отговори
изчакай да стане по-топло де в тия зими ще сменяш каре,ако освен не си решил на сервиз да я караш.Моите тропат 3години вече ама ме мързи да ги сменя,излизай с по-малко газ на завоите да не тропат и си карай няма страшно.
проблемче
е сега карах колата,освен че тропа вече страшно много се появи едно невероятно биене на волата,все едно съм спукал гума.това възможно ли е да е от каре или май въобще не става въпрос за това
и моето дрънка от повече от половин година.ново ми искат 80 лв. ама дочух че са ментета.потърси си сносно ОРИГИНАЛно па и втора ръка да е.мисля че ще изкара повече от новото.а до тогава не и давай много ряз при завой на колата да не си останеш някъде на пътя.
Колега извинявай че пускам въпрос в темата ти но както стана въпрос за карета можеби тука трябва да попитам да ли на полуоска от Г2 мога да слога външно каре от Г3 ГТИ или VR6.Извинявай отново.
tns написа:Колега извинявай че пускам въпрос в темата ти но както стана въпрос за карета можеби тука трябва да попитам да ли на полуоска от Г2 мога да слога външно каре от Г3 ГТИ или VR6.Извинявай отново.
един приятел пробва и се оказа че требе да смени половината предница