ако някой може да помага да го прави че да знам колко пари да отделям-за 1 или за 2 каренца
Въпрос за каре Г2 ГТИ......
Въпрос за каре Г2 ГТИ......
става въпрос за външно каре на Голфа.тропа в завой(за това май да е външното) само на дясно.проблема е че тропа,макар и по-редко,и на ляв завой.за това въпроса ми е дали са заминали и лявото и дясното или е само едното
искат ми 52лв за каре и 15 лв за смяна-мен ми се виждат добре.
ако някой може да помага да го прави че да знам колко пари да отделям-за 1 или за 2 каренца
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:При тая цена бих сменил само едното, защото преди близо 2 години сменях външно каре и от Ауто + беше 129 лв и да не е някое ментаче.
Каква марка ти дадоха?
Познай всичко от къде идва
Иначе имал съм случаи,в които каре Metelli (Италия,средна цена,мн.добро качество) се чупи,а китайското,почти 2,5 пъти по-евтино е по-здраво.
Иначе Metelli е добър избор за карета, спирачни помпи,спирачни цилиндри.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Метели повечето части много отдавна не се правят в италия:) Всичкото прозиводство е изнесено в турция тайван и китай (за повечето марки авточасти)
Хубаво каре си струва 130-40 кинта марката беше Льобро доколкото помня. Пише произведено в германия но не е ясно . Аз съм с такива от 4 години вече и не са мръднали,но всяка година им сменям греста и оглеждам маншоните дали са скъсани.
Хубаво каре си струва 130-40 кинта марката беше Льобро доколкото помня. Пише произведено в германия но не е ясно . Аз съм с такива от 4 години вече и не са мръднали,но всяка година им сменям греста и оглеждам маншоните дали са скъсани.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”