лични наблюдения след рязането на пружините
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
лични наблюдения след рязането на пружините
значи викам да я пусна тая тема защото съм чул доста мнения за и против да се режат пружините(преди да се наявия да ги режа ) но всички които са били против или не са опитвали или са с оргинално спортно окачване за което цената е недвусмислена . Вече от месец съм с рязани пружини и ще споделя с вас резултата.Влиза в завоите по добре общо взето е по устоичива от преди вози една идея по твърдо но в рамките на поносимото,за цената може да ви се струва лъжа но платих 20 лв. за рязането на 4 те ,пича които ги ряза си е измислил собствена техника на рязане без да ги сваля става бързо (20 мин) точно и най вече ефтино .разбира се по добре е цялостно окачване но 20лв. в сравнение с 600 ми се струва добре а ??
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
преди
след
около 2 см е разлликата (може и малко повече )

след

около 2 см е разлликата (може и малко повече )
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
assko написа:един познат така си отряза пружините и си кара много време,НО едната предна се счупи в завой.....увартял се много добре и после ремонти на окачване 500лвдобре че не смаза колата
м/у другото колата е рено меган не голф
ми аз не съм чул нищо такова до сега от Голфаджия,надявам се и да не се случи

- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
www.arenabg.com написа:assko написа:един познат така си отряза пружините и си кара много време,НО едната предна се счупи в завой.....увартял се много добре и после ремонти на окачване 500лвдобре че не смаза колата
м/у другото колата е рено меган не голф
ми аз не съм чул нищо такова до сега от Голфаджия,надявам се и да не се случи.Въпреки че е възможно ако при рязането се засегне дори минимално пружината на някоя от намотките да се счупи тъй че требва да се внимава много като се реже
както се казва голфа е идиото-устойчива кола

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз отрязах мойте предни пружини с една намотка, колата слезе с 17мм надолу отпред.... стабилна е влиза с доста по голяма скорост по завоите.... малко друса отвреме на време по неравни пътища но не я усещам да е по мека....имайки предвид че е със оригиналните амортесьори, но сега смятам да взимам КОНИ червени или жълти.....