Здравейте. Искам да си купя Поло, но не знам много. По принцип искам да е 1.4 , 60 коня, с 5 врати. Какво можете да ме посаветвате да гледам като избирам? Има ли голяма разлика дали ще го взема от някоя автокъща от тук или да ходя до Германия. 200-300 лв. според мен не нси струват пътуването!
Дълго се 4удех и по едно време като гледам колко проблеми дават моделите '96-'98 се замислих дали пък да не си взема от старите - '93 - хем по евтино, хем карбуратор!
Искам да си купя поло - помогнете!!!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37409
добре дошъл-кликай и чети
Защо си мислиш че по старите половери са само карбуратор
Има и карб,има и моно има и пълна....инжекция имам впредвид.....
Та преди да плащаш-пускаш тук буквите от номера на двг.-то и ще ти се помогне....
добре дошъл-кликай и чети

Защо си мислиш че по старите половери са само карбуратор

Има и карб,има и моно има и пълна....инжекция имам впредвид.....
Та преди да плащаш-пускаш тук буквите от номера на двг.-то и ще ти се помогне....
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Когато аз си избирах кола, критериите ми бяха - да евтина, с евтина подръжка, с еко двигател /да покрива евро2 поне. Всички коли, произведени в Европа, след 1996г го покриват, американски, след 1993 и японски, след 2007/ За последните обаче се дължи и ДДС. Немските коли са с най - евтини части, защото са широко разпространени и има много производители на авточасти, особено колата като направи 10г след поизводството. Не зная с какво сме те наплашили във форума - според мен това са само злободневни проблеми. Моя съвет е като решиш кой модел ти е присърце, тогава да пишеш в темата и лесно ще намериш човек от форума, който има същия и да поставиш интересуващите те въпроси.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ми двете полота са доста различни
На новото ми пробвай всички скорости дали включват добре, за необичайни шумове, дали имат нормално обороти на празен ход
И понеже са имат повечко екстри от тези 90-94, обикновенно те дават дефект. Иначе най-удачния мотор си избрал
За старото поло (90-94) тези с карбуратори са малко. Повечето са инжекциони

На новото ми пробвай всички скорости дали включват добре, за необичайни шумове, дали имат нормално обороти на празен ход

И понеже са имат повечко екстри от тези 90-94, обикновенно те дават дефект. Иначе най-удачния мотор си избрал

За старото поло (90-94) тези с карбуратори са малко. Повечето са инжекциони

Доста са....Макар че читавко си държи цена....
Има едно дето е с газена,синьо,комби за 2500 лв...Често го засичам на светофара на Суходол...има някакъв склад за тръби....те там.
Сам си направи сметката-в момента ми се предлага Нисан примера93г. 1.6 SLXс некви ел.екстри,лети джанти,газена...от познат за 2200
Оп...сега видях че си от Русе
Има едно дето е с газена,синьо,комби за 2500 лв...Често го засичам на светофара на Суходол...има някакъв склад за тръби....те там.

Сам си направи сметката-в момента ми се предлага Нисан примера93г. 1.6 SLXс некви ел.екстри,лети джанти,газена...от познат за 2200
Оп...сега видях че си от Русе

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1100см няма,само 1,0 и 1,3.2800 ми се вижда много ама знае ли човек.Свали ли на 2200 може да се замислиш,но всичко е относително.За мен лично това че е с карбуратор е предимство,аз в близко бъдеще ще изхвърля инжекционаPeterman написа:Днес ми предлагаха едно поло '91, 1100см, страшно запазено и отвътре, сив металик, карбуратор добре поддържано. Цената беше 2800, но 4овека каза 4е може да смъкне на 2500 лв. Та се за4удих дали са много парите.

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
chy написа:Абе ....има си тръпка в тва да караш 2F![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За мен-чувството е уникално!Незнам дали като и дойде ред да се разделяме,как ще се чувствам...
И при мен е так, ма това си е болестно състояние

Аз мойте няма да я продавам, дори да взема друга

по темата: Polo 2F тежи само 800-830кг, 6N1 знам че е по-тежко, но колко

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Anbuch написа:Аз 3.5 години карах поло 91 г 1.05 (45 коня) ,а сега от 3 месеца карам по-новият модел 96г. 1.4(60 коня) Няма никаква база за сравнение между двета модела - страшно много се различават.
Като основната разлика е КОМФОРТА! Някои от новите авточасти са на едентични цени като за някои работи дори подръжката на по-старият модел излиза по-скъпа.А за части втора употреба си е мъка със старият модел спрямо по-новият.
Иначе първобитното чувство на удоволствието от натискане на газта при новият модел -хич го няма! Сега мачкам газта -колата изтегля,километража и оборотомера скачат бързо ,обаче просто не ти е кеф (е сигурно с 1.4 16V (101 коня) е кеф , ама...).Докато старият "бъжлек" имаше много по-слабо ускорение ,ама си беше тръпка с него!
Относно разхода на гориво старият модел е фаворит (не само защото празно е с 200 килограма по-леко)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”