От извесно време се занимаам с моито проблемче , което вече почнах да се изнервям.Поблема е че колата не пали.Става въпрос за Фият Панда 902 к.см. Проблема е че като свалих резервоара ( като я кърпех отдоло че беше изгнила ) и после незнам дали точно съм свързал двата маркуча дето влизат в него , да не би да съм объркал маркуча за обратния бензин и другия дето отива към помпата. та неска въртях колата ама неиска да запали. Не идва бензин до карборатора и няма и във филтера. Понеже колата не е палена от давна мислех, че помпата е пресъхнала та извадих маркуча дето влиза в карборатора и почнах да смуча (та да напълни помпата и да качи до горе ) но неиска. Та има ли някакъв друг начин с шишенце и место от резервоара да смуче. На дизела ми поне като му махна маркуча от филтера които влиза в ГНП-то и сам си смуче . пробвах и тази кола така но неиска.Явно помпата му вкарва бензин.Моля ако някои има идея как да я подкарам тази кола нека да сподели Благодаря ного!!!
А И ДА КАЖА ПИСАЛ СЪМ ВЪВ ФИЯТ ФОРУМА НО НИКОИ НЕ ПИШЕ (НЕ СА Я ПОГЛЕДНАЛИ ) такаче разчитам на вас..