[steeN] написа:Като срежеш пружините колата ще почне да вози по-меко и ще има по-малък ход на окачването...
По-твърдо си искал да кажеш....надявам се

Achim Lauritzen написа:Въпроса е малко глупав ама със шлаиф ли си ги рязал или не?!Иначе е станала страхотно!
SkyWalker написа:А опира ли ти предната броня някъде или предната част на праговете?
Stefan написа:добре, ами ако качиш двама души когато си срязал пружините, гумите няма ли да опират под калниците???
Stefan написа:аз също съм с 195-50 R15 затова питам
www.arenabg.com написа:значи викам да я пусна тая тема защото съм чул доста мнения за и против да се режат пружините(преди да се наявия да ги режа ) но всички които са били против или не са опитвали или са с оргинално спортно окачване за което цената е недвусмислена . Вече от месец съм с рязани пружини и ще споделя с вас резултата.Влиза в завоите по добре общо взето е по устоичива от преди вози една идея по твърдо но в рамките на поносимото,за цената може да ви се струва лъжа но платих 20 лв. за рязането на 4 те ,пича които ги ряза си е измислил собствена техника на рязане без да ги сваля става бързо (20 мин) точно и най вече ефтино .разбира се по добре е цялостно окачване но 20лв. в сравнение с 600 ми се струва добре а ??
ACCELERATOR написа:www.arenabg.com написа:значи викам да я пусна тая тема защото съм чул доста мнения за и против да се режат пружините(преди да се наявия да ги режа ) но всички които са били против или не са опитвали или са с оргинално спортно окачване за което цената е недвусмислена . Вече от месец съм с рязани пружини и ще споделя с вас резултата.Влиза в завоите по добре общо взето е по устоичива от преди вози една идея по твърдо но в рамките на поносимото,за цената може да ви се струва лъжа но платих 20 лв. за рязането на 4 те ,пича които ги ряза си е измислил собствена техника на рязане без да ги сваля става бързо (20 мин) точно и най вече ефтино .разбира се по добре е цялостно окачване но 20лв. в сравнение с 600 ми се струва добре а ??
Покарай малко повече. Аз не съм с рязани пружини, но познавам двама души, на които им се счупиха пружините, защото ги бяха отрязали. Може да издържат 5, 10, 15к км, но опастността да се счупят по Бг пътищата е много голяма, и не дай си Боже това да се случи в завой със 120, или друг 'подходящ' момент. Просто рязаната пружина поема много по-големи натоварвания от нормалната, и в един момент не издържа и се чупи. Че стойката е по-добра - няма спор, но...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта