За AAZ мотора
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
И какво сега , колега ? изпусна ли парата ? Ок .... ако е станало това , пак има далавера
Не мога да разбера защо толкова се палиш .... поне вземи си попълни профила, та да знаем кой е най - добрия двигател - вероятно твоя
Не можеш да ме обидиш на кола , защото просто не робувам на данък обществено мнение , и се надявам , че крайните ти изказвания не са имали това за цел .... Всеки си кара това , което е купил .... каква полза може да има от твоите изблици за колегата , който питаше по принцип за тези неща ? не ти харесва ААЗ - моля , никой не те и кара .... защо трябва да се дига пушилка ? Не разбирам 
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Работата отиде в съвсем друга посока вече
То е ясно кой е най-добрия дизелов мотор на VAG и то ще го видим монтиран сериино във Q7 към края на тая година
. Ако някой ще ми доказва че има по-добър мотор от ААЗ то нека поне да е в рамките на 5-6 бона , а не двойно по скъп за малко повече перформанс
Атова че големия дизел лапал много
карал съм вектра със 3 литров дизел 180 коня и среден разход 8 и нещо 
-
WasteLand_TD
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
шибойски си е ААЗ другари
бая опит имам
имаме ги всякакви.Действително демпфера ги мъчи.Да не говорим че 1.9-те на ВАГ си понабучават.Ама с дългите скорости при и след 1Z положението бива.Ама ААЗ с тия къси скорости си е бая бая зле
1Z е в пъти по-добре като вървене и разход.
Вместо ААЗ бих предпочел един 1.6TDI SB който твърдя че е по-тих от ААЗ на високи обороти
имаме ги всякакви.Действително демпфера ги мъчи.Да не говорим че 1.9-те на ВАГ си понабучават.Ама с дългите скорости при и след 1Z положението бива.Ама ААЗ с тия къси скорости си е бая бая зле
1Z е в пъти по-добре като вървене и разход.
Вместо ААЗ бих предпочел един 1.6TDI SB който твърдя че е по-тих от ААЗ на високи обороти
-
WasteLand_TD
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз съм карал и поддържал първо ААЗ ,упосле 1.6 ТД 1V и сега 1.9 ТДИ 1З. 1З е общо взето най-добрия и постоянно има потенциал да го попипнеш и посъживиш ,а за разход/вървеж от директното впръскване да не говорим.Компа и турбината са направо идиотоустойчиви и вечни в сравнение с всички останали електронни дизели били то на ВАГ или на други.На 1З езно му е лошо- че според мен АФН е по-добър като цяло макар и с една идея
.Ако 1.9 ТДИ е перфектния мотор ,то 1.6 ТД е най-маниашкия/още ме е яд че го продадох/ ,особенно ако е с кулер.Има страшен вървеж понеже е доста лек мотор и много пъргаво се развърта/верно на висока скорост увисва ,ама и висока скорост няма къде много да парвиш/ ,а разхода му е направо учудващ за предкамерен дизел.От трите коли само 1З е видял няква поддръжка-другите два просто не се нуждаеха - и двете дойдоха от Германия със сервизни документи на по 150-180к километри и отвън и отвътре всичко им беше като ново - отделно като няма комп не можеш да разбереш има ли им нещо или не.Осезаемото ми впечатление е че 1V вървеше повече от ААЗ въпреки че е само 64 коня ,за 70 магарешкия модел/един приятел има/ пък съвсем,за 80 магарета с кулер не ми се говори.1З дойде от Австрия прогнил и на незнайни километри
- колата не вървеше и на сякъде вдигат ръце щото е с компютър/а то е се пак 12 годишна кочина/ докато не влезнах в форума - след доста проби и пощипвания колата съ върна за нов живот
и сега цепи мрака върви си с по 190-200 и гори 5.5-6.5.Да не говорим че постоянно мога да си гледам кво се случва в мотора и колко набива турбото/взех си кабелче втора злоупотреба/ и си сложих темпомат ,като има възможгности за МФА и други такива екстри като е с компир.
- itan75
- Автомобил:
- Двигател:
Нито съм се карал с някой,нито някога ще го направя-просто не е в стила ми.Още по-вече забележи,че точно към тебе пак не е отправен този отговор,а към оная гола вода H2Ojuve написа:И какво сега , колега ? изпусна ли парата ? Ок .... ако е станало това , пак има далавераНе мога да разбера защо толкова се палиш .... поне вземи си попълни профила, та да знаем кой е най - добрия двигател - вероятно твоя
Не можеш да ме обидиш на кола , защото просто не робувам на данък обществено мнение , и се надявам , че крайните ти изказвания не са имали това за цел .... Всеки си кара това , което е купил .... каква полза може да има от твоите изблици за колегата , който питаше по принцип за тези неща ? не ти харесва ААЗ - моля , никой не те и кара .... защо трябва да се дига пушилка ? Не разбирам
- itan75
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=73207 Kaт врачка съм д..ба 
- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
itan75 написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=73207 Kaт врачка съм д..ба
Е, какво? Радваш ли се на чуждото нещастие. Не виждам основателна причина да пишеш толкова агресивно в постовете си
Темата е информативна за ААZ, а се превърна в сравнение с 1Z! Човекът вече си е закупил AAZ, така че нема му помогнем с каквото можем, а не да се правим на велики
-
WasteLand_TD
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”