и от БМВ форума подкрепятallex_max написа:В АУДИ форума се завъртя идея за протест срещу високите цени на горивата и държавната политика къмвсе по-високи акцизи - споделете вашето мнение и дали сте склонни да подкрепим евентоално протестно действие като един от големите автоклубове ...... написа:Къде и кога, ще решим най-лесно - ще агитираме и другите клубове и ще се съберем ... по важното е КАКВО ЩЕ ИСКАМЕ ....
Нека тези от вас, които знаят колко е акциза на горивата, имаме ли европейски задължения да ги държим на такова ниво като държавна политика или можем по собствено усмотрение да ги понижим подобно на Холандия например.
Ако има такива сред съфорумците, които са близо до горивния бизнес - нека споделят ... ясно е че световните цени се качват, но ние можем да себорим с акцизите ДДС-то и др.
Давайте и предложения как бихме могли да си формулираме исканията - твърдо но разумно ... мисля че едно голямо писмо спредупреждение за протестни действия би възбудило реакция както у медиите, така и у управляващите - т.нр. "ведомства" и при негативна реакция от тяхна страна можем да задействаме и физически протест, като на своя страна можем да привлечем Такситата - добре организирани са и ще са от полза ...
Имате ли други идеи?!
Поздрави
Алекс
Ето темата там ... http://audibg.com/index.php?showtopic=32949&st=20&start=20
Вие какво мислите?
boi4eto написа:Да се маха правителството,аз съм българин,и искам да живея в БЪЛГАРИЯ!
hahavia написа:Не мисля че лозунга оставка е най-удачен. Крайно време е да излезем от цикъла на нови правителства които крадат няколко години и после подават оставка, идват нови на власт и те правят същото. Така или иначе украдените пари няма да ги върнат поне да почнат да вършат по нещо и за държавата. Трябва когато се излиза на стачка да има точни и ясни искания а не само да се дига пушилка която след време вятъра на безразличието ще раздуха. Нека по-умните сред нас се съберат, да умуват и да направят кокретни изисквания, изпълними, и тогава да излезем на улицата и да протестираме. На всички е ясно че цената на бензина няма да пада, когато има повишено търсене и повишена цена на петрола, но поне може да си искаме намалени данъци и такси които макар и малко да ни облекчат ежедневието, не е нормално да ни вземат 1/3 от заплата за данъци.
е колега те да зимаха 1500 (100% над тази сума зимат)jetttlii написа:StSголямо съжаление сме на минимума ....
Аз искам да знам, защо депутатите си гласуват заплати над 1500 лв. и същевременно обесняват как заплати от 400 - 500 лв. напълно стигали за издръжка на семейство, бахмаму
те да живеят с тези пари, как има пари за техните заплати, а за нашите не...
jetttlii написа:StSголямо съжаление сме на минимума ....
Аз искам да знам, защо депутатите си гласуват заплати над 1500 лв. и същевременно обесняват как заплати от 400 - 500 лв. напълно стигали за издръжка на семейство, бахмаму
те да живеят с тези пари, как има пари за техните заплати, а за нашите не...
Е за това става въпрос, че всичко ще продължава да се вдига, не само бензина и ако човек може без кола, то не може без хранане моем разберем кво искате.. акциза из цяла европа е по-висок от нашият..
нашият ще продължава да се вдига...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта