Какво показва .....
- bobo_drive
- Автомобил:
- Двигател:
Какво показва .....
Искам да попитам нещо. То въпроса може да ви се стори тъп де, ама се счупих от търсене и не намерих нищо по темата. Та има една лампичка на таблото на Г3. Пада се най-вляво под отворите за парното. Като запаля колата светва в червено и след малко спира. На пластмасата върху нея е нарисувано нещо като човек и airbag все едно се е пуснал. Ако може да ме светнете за какво е тя? 
- auubau
- Автомобил:
- Двигател:
Ам тва е ти сам си го каза
или пък наистина проблем с изпълнителните устройства на възглавниците. Но нали твоята лампа гасне, значи всичко е 
това е лампата за въздушните възглавници. Отначало свети докато компютъра анализира дали има връзка с устройствата за отваряне на възглавниците и след като ги намери лампата изгасва. Ако обаче не изгасне значи им проблем - най-вероятно лош контакт или направо измъкнати куплунзи към възглавниците от някой "мнооого" добър майсторчовек и airbag

- bobo_drive
- Автомобил:
- Двигател:
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
George_131 написа:А ако лампата не светва хич какъв може да е проблема?
Означава, че някой старателно се е погрижил да не свети
И обикновено - съзнателно
Вероятно колата е претърпяла челен удар, отворили са се били възглавниците и джамбаза просто е резнал индикацията, че да не се набива в очи при продажбата.
- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
George_131 написа:А ако лампата не светва хич какъв може да е проблема?
При мен лампичката е изгоряла. Днес си взех нова, но още не съм я сменил, защото нямам мъничък поялник вкъщи. Но замерих с мултицет и при подаване на контакт постоянно има 12 V, АБС-а гасне, а това не. Колко ли ще струва диагностиката, за да ми кажат какво не е наред?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”