Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Чет 10 яну 2008 18:33

Най сигурния начин да се спрат цигарите, е да си купиш 2 картона и да се опиташ да ги изпушиш за един ден... пуши се цигара след цигара, докато не ти прилошее... след всички лайна които натрупате през този ден, да видим дали ще посегнете към цигари отново... :twisted:

Предстои да се пробва... Един приятел твърди, че работи...

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Чет 10 яну 2008 18:55

Bahama man написа:В якето имам една кутия PALL MALL мисля да я изпуша и да следвам светлата ти цел да ги спра...Ще пиша дали има развитие опита или не.Дано успея че като смятах веднъж хвърлените пари за цигари ми прилушава.Другото което е че и цялата ми компания пуши и ако ги спра за малко се влиая от тях може би волята не ми е силна :roll:

Ама бате те кат изпушиш тази кутия ще попадне в джоба ти и друга кутия и все ще си викаш така.По-добре ги спирай веднага.
А колкото до семеините.Дано ви се падне на всички да ви се родят БЕБЕНЦА и жена ви постоянно ви казва дай памперси,дай тва,дай онова да видим дали ще ви трябва бягане :D

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 10 яну 2008 20:15

Insect написа:Най сигурния начин да се спрат цигарите, е да си купиш 2 картона и да се опиташ да ги изпушиш за един ден... пуши се цигара след цигара, докато не ти прилошее... след всички лайна които натрупате през този ден, да видим дали ще посегнете към цигари отново... :twisted:

Не знам ...няма ли да е яко натравяне?Доста некомфортно ми се струва.

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Чет 10 яну 2008 20:18

Plumber, на кой ден си бате,че днес ти се пуши много. :?: :) На мен на 2 рия ден много ми се пушеше направо откачих,днес ми е 4 ти ден и се чувствам по-добре от всякога :) Утре ми е 5 ти :!: И продължавам в същия дух ,без цигара :) Кафето ми е много кисело,пия го вече с много захар,много сладко ям, и много сок. :) Луда работа бих казал,на както си подлагаме телата в момента не е истина :!: :) Поздрави и стискайте.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 10 яну 2008 20:29

Plumber, определено мисля, че от табекса ти е скофтен вкуса в устата. Не пали бе човек, ще съжаляваш, колкото и да ти е кофти деня не се подавай. По-добре си купи пура. Таман се прибирам от по биричка с компания пушачи в задимено заведение и не е истина как си усещам дрешките - миришат та не се трае!!! Ужас! Стискайте здраво момци, не се излагайте!!!

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Чет 10 яну 2008 21:31

Много ясно.Не се предавайте на края.Успех

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Чет 10 яну 2008 22:02

MiroslavStanchev написа:Plumber, на кой ден си бате,че днес ти се пуши много. :?: :) На мен на 2 рия ден много ми се пушеше направо откачих,днес ми е 4 ти ден и се чувствам по-добре от всякога :) Утре ми е 5 ти :!: И продължавам в същия дух ,без цигара :) Кафето ми е много кисело,пия го вече с много захар,много сладко ям, и много сок. :) Луда работа бих казал,на както си подлагаме телата в момента не е истина :!: :) Поздрави и стискайте.

Не се отказвай. Ще броиш дните до 10-тия, а после по-рядко ще се сещаш. Ако прескочиш 3-4 месеца вероятноста да запалиш след това е много малка. Успех на всички.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 10 яну 2008 22:37

Insect написа:Най сигурния начин да се спрат цигарите, е да си купиш 2 картона и да се опиташ да ги изпушиш за един ден... пуши се цигара след цигара, докато не ти прилошее... след всички лайна които натрупате през този ден, да видим дали ще посегнете към цигари отново... :twisted:

това според мен е много глупаво и безмислено

MiroslavStanchev написа:Plumber, на кой ден си бате,че днес ти се пуши много. :?: :) На мен на 2 рия ден много ми се пушеше направо откачих,днес ми е 4 ти ден и се чувствам по-добре от всякога :) Утре ми е 5 ти

аз днес ми беше 2 ден и грам не ми се е пушило, ама утре ме чака един ремонт на бойлер и направо незнам :cry:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 10 яну 2008 22:44

MiroslavStanchev написа:Plumber, на кой ден си бате,че днес ти се пуши много. :?: :) На мен на 2 рия ден много ми се пушеше направо откачих,днес ми е 4 ти ден и се чувствам по-добре от всякога :) Утре ми е 5 ти :!: И продължавам в същия дух ,без цигара :) Кафето ми е много кисело,пия го вече с много захар,много сладко ям, и много сок. :) Луда работа бих казал,на както си подлагаме телата в момента не е истина :!: :) Поздрави и стискайте.

Ми де да знам.Кога пуснах темата?На 4 -ти тогава бяха 3 дена сега сме 10,значи десет дена.Днеска много се изнервих сменях куп тръби и студено,мокро и не ми беше ок :) И като свърших взех да се тупам по джобовете и да търся.Изненадата беше много неприятна :)Ама сега ми мина.Махам го Табекс-а.Ся не съм пил от обяд някъде и вкуса е по-добре.Лека на всички.Утре да кажете как сте устискали :lol:

da__buzz успех бате :)Да знаеш много тежат ако са пълни с варовик :)Далечко си иначе можех да ударя едно рамо :D

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Чет 10 яну 2008 23:11

УМИРАНЕ ИМА ОТТЪРВАНЕ НЯМА :bishop :don't worry

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 11 яну 2008 7:06

cerber4o написа:УМИРАНЕ ИМА ОТТЪРВАНЕ НЯМА :bishop :don't worry

Кой каза?

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Пет 11 яну 2008 14:35

На мен ми е бомба. Десети ден почти никакво желание за цигари. До края на месеца очаквам да се присещам, след това по-рядко. Няма да се даваме. :D

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Пет 11 яну 2008 15:23

Днес ми е 5 ти ден,желанието за запалване доста намаля с днешния ден. Инъче всичко си е нормално,хапване и пийване. :lol: Поздрави. :да:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 11 яну 2008 15:36

Все повече хора се отърват от цигарите.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти: