Предстои да се пробва... Един приятел твърди, че работи...
Bahama man написа:В якето имам една кутия PALL MALL мисля да я изпуша и да следвам светлата ти цел да ги спра...Ще пиша дали има развитие опита или не.Дано успея че като смятах веднъж хвърлените пари за цигари ми прилушава.Другото което е че и цялата ми компания пуши и ако ги спра за малко се влиая от тях може би волята не ми е силна
Insect написа:Най сигурния начин да се спрат цигарите, е да си купиш 2 картона и да се опиташ да ги изпушиш за един ден... пуши се цигара след цигара, докато не ти прилошее... след всички лайна които натрупате през този ден, да видим дали ще посегнете към цигари отново...![]()
MiroslavStanchev написа:Plumber, на кой ден си бате,че днес ти се пуши много.![]()
На мен на 2 рия ден много ми се пушеше направо откачих,днес ми е 4 ти ден и се чувствам по-добре от всякога
Утре ми е 5 ти
И продължавам в същия дух ,без цигара
Кафето ми е много кисело,пия го вече с много захар,много сладко ям, и много сок.
Луда работа бих казал,на както си подлагаме телата в момента не е истина
![]()
Поздрави и стискайте.
Insect написа:Най сигурния начин да се спрат цигарите, е да си купиш 2 картона и да се опиташ да ги изпушиш за един ден... пуши се цигара след цигара, докато не ти прилошее... след всички лайна които натрупате през този ден, да видим дали ще посегнете към цигари отново...![]()
MiroslavStanchev написа:Plumber, на кой ден си бате,че днес ти се пуши много.![]()
На мен на 2 рия ден много ми се пушеше направо откачих,днес ми е 4 ти ден и се чувствам по-добре от всякога
Утре ми е 5 ти
Утре ми е 5 ти
И продължавам в същия дух ,без цигара
Кафето ми е много кисело,пия го вече с много захар,много сладко ям, и много сок.
Луда работа бих казал,на както си подлагаме телата в момента не е истина
![]()
Поздрави и стискайте.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта