ДАНО НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ГО РАЗБИРА ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.
Сигурноста в голф 3
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурноста в голф 3
Хора да ви кажа учуден съм колко добре се представи моята гордост ,при един неприятен инцидент.При един ляв завой ме тряснаха в предна дясна врата (и то доста добре).От вратата не става нищо.Средната колона беше поддала.Прага не приличаше на нищо.Нямам представа с колко ме е ударил ,но си мисля че не е било леко.На предната седалка беше един мой приятел на който му нямаше абсолютно нищо (Благодаря на Господ).гредата във вратата си седеше се едно някой с колело ме беше ударил.Даже долната страна на вратата беше прескочила прага и беше в купето.Така ,че използвам възможноста да похваля 3ките
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Дано! Каква кола те удари?
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе и аз имам наблюдения (не върху мойта слава богу) че 3-ката добре дяни на удар.
П.П. преди 4-5 години с мойта (тогава) сиера ударих странично с около 35 км/ч една 2-ка, която имаше греда във вратата. Гредата не подаде но вратата беше за смяна. Иначе нищо и нямаше на двойката. На сиерата предницата беше станала на икебана. Нищо много сериозно, но фарове, мигачи, броня, престилка, капак, решетка и т.н. и т.н.
П.П. преди 4-5 години с мойта (тогава) сиера ударих странично с около 35 км/ч една 2-ка, която имаше греда във вратата. Гредата не подаде но вратата беше за смяна. Иначе нищо и нямаше на двойката. На сиерата предницата беше станала на икебана. Нищо много сериозно, но фарове, мигачи, броня, престилка, капак, решетка и т.н. и т.н.
- valvolin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сигурноста в голф 3
dready написа:Хора да ви кажа учуден съм колко добре се представи моята гордост ,при един неприятен инцидент.При един ляв завой ме тряснаха в предна дясна врата (и то доста добре).От вратата не става нищо.Средната колона беше поддала.Прага не приличаше на нищо.Нямам представа с колко ме е ударил ,но си мисля че не е било леко.На предната седалка беше един мой приятел на който му нямаше абсолютно нищо (Благодаря на Господ).гредата във вратата си седеше се едно някой с колело ме беше ударил.Даже долната страна на вратата беше прескочила прага и беше в купето.Така ,че използвам възможноста да похваля 3ките
ДАНО.
Ми то така е който прави забранен ляв завой Абе важното в случея е че си си взел голфче.А то е мнооооого здраво.......нали.А даже е и оправено вече......нали
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
dready написа:Да оправено е вече ,има още малко козметична работа по него.Наместване на врати ,пластмасите в него да се наместят.Но като цяло е направено много добре![]()
Но удряната кола си е удряна кола
Какво имаш предвид? Като се слагат нови части...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”