Свири ми предно ляво колело
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
Свири ми предно ляво колело
Свири ми предно ляво колело,само при много студено време като има лед.До 40-50км не се чува нищо но при по-висока скорост е като цигулка.Лагера ли е или карето как мислите?Като покарам явно затопля и спира да свири.Последно като си гледах маншоните нямаше скъсано никъде.
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДАНЧО написа:Понеже имам подобен проблем , не искам да отварям нова тема.При мен е същото но не на завой а само на прав път след като вдигна повече от 50 км/ч.Става въпрос за същото предно ляво колело.Казвате лагери (колко струва смяната им?).Благодаря предварително
Данчо обикновено единия лагер върви между 30 и 50 лв. Мой съвет е да не си взимаш от евтините. За 10-20 лв. няма да обеднееш, пък повече време ще ти изкара.
-
- Автомобил:
- Двигател:
cerber4o написа:Мен ми зеха 50 ама със смянатамакар че др-я път мисля сам да си го сменя ако се обади щото откакто съм в тоя форум зе заканих да не си карам колата на майстор повече така и ще е
понеже има мн знаещи колеги тука
Трябва си преса.Без преса набиването е ужас и не става добре.За задните лагери - може с чук и дорник.
- valentino70
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
valentino70 написа:като ви слушам направо се смея сега,колега виж си спирачките,от там е свиренето ти(маркучи-накладки-цилиндърчета)и друго,легер не свири-той бучи или вие,карето или трака на завой(лев, десен)или прави луп-луп,така че виж си спирачките
Дефинирай ми разликата между "вие" и "свири".
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”