Евалата на Полицая който ми направи проверка ! БРАВО!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Евалата на Полицая който ми направи проверка ! БРАВО!

Мнениеот longora » Нед 13 яну 2008 23:46

Колеги, шапка свалям на полицая ( явно от 3то РПУ ) който ме провери тази вечер. Стана следното .. Колата ми беше спряна пред 11 блок в ж.к. Красна поляна, а там е доста тъмничко. Аз и един приятел си човъркахме нещо по колата и както си човркраме гледам пред мене някакви фарове ( пасата е заключен ). Та тези фарове спряха пред пасата и видях буркана отгоре при което ми стана ясно че идват да проверат какво правим при колата и следователно я отключих, но полицая спря, загаси астрата и дойде най-очтиво да ме попита на кой е колата и ми поиска документите при което аз му ги дадох и си пожелахме лека вечер. Бях много изненадан че точно там минава патрулка, но се радвам и силно се надявам да има все повече такива полицаи в България... ЕВАЛА ! :bowdown

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Нед 13 яну 2008 23:56

Евала!
И мен многократно са ме проверявали вечер къмто полунощ като ми причатка нещо да ремонтирам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 13 яну 2008 23:57

Евала! И нас с един приятел преди време в центъра ни питаха едни пешаци наша ли е колата и какво правим и като потвърдихме ни писаха акт за неправилно паркиране. :lol:

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Re: Евалата на Полицая който ми направи проверка ! БРАВО!

Мнениеот Nio4ak » Нед 13 яну 2008 23:58

longora написа:Бях много изненадан че точно там минава патрулка, но се радвам и силно се надявам да има все повече такива полицаи в България... ЕВАЛА ! :bowdown

дано но рядко има такива :D

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 14 яну 2008 0:01

The_Machine ами по принцип мисля че така би трябвало да се процедира винаги .... къде беше този добър човек като откраднаха мигачите на голфа :roll: dermeister не трябваше да си признавате :) GOLF5_ABT рядко, но май стават повече ... или се лъжа :(

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Пон 14 яну 2008 0:01

И аз съм бил обект на подобна полицейска проверка, ноооо нещата бяха далеч с по-голям екшън от при теб :(. Това преди 7-8 год де. Действието се разви точно до спортна зала във Варна. Тръгвам си аз от паркинга и гледам жигула лети срещу мен с значителна скорост и в последния момент ония се усети да спре, поднесе и благодарение на това че го очаквах дръпнах малко на заден и не ме удари. Без пуснати буркани беше щото чак тогава видях че е полицеиска бричката. Изчаках малко да видя какво ще стане, нищо не стана. Тръгнах и след 1 минута с още 2 полицеиски коли ме заобиколиха - оня с жигулата отзад, един отпред и един в страни. Отвори се на предния дясната врата и с пистолет ме принудиха да спра. Спрях, закопчаха ме и почнаха:
- На кои е колата?-
-Моя е?
-НА кои е?
-Моя е ?
Както и да е питаха за име - казах им и се обадиха по радиостанциата да питат на кого е регистрирана колата. Това вече се проточи междувремено към 40мин. Дееба ченгетата едва тогава благоволиха да отворят долументите на колата дето междувремено бяха взели и оставали на капака. Както и да е остановиха че е моя, напраиха ми алкохолна проверка и накрая за изпроводк няма извиняваи ли нещо друго ми вика едната кука: "Ти се благодари че не почнахме по другия начин".
Само месец-два по-късно от същото място разбиха ми колата и я обраха. Ни ченге ни дявол. :( Нито можах да се свържа по телефона.
После я обраха още веднъж и накрая откраднаха цялата кола. Излишно е да казвам че от полюцията файдата ми е 0-ва. :evil:

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пон 14 яну 2008 0:01

Хвала друже.Но за сжаление това се случва рядко

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Пон 14 яну 2008 0:03

longora написа:The_Machine ами по принцип мисля че така би трябвало да се процедира винаги .... къде беше този добър човек като откраднаха мигачите на голфа :roll: dermeister не трябваше да си признавате :) GOLF5_ABT рядко, но май стават повече ... или се лъжа :(

май се лъжеш аз живея в бояна и да ти кажа мн рядко има полиция по малките улици на булевард България само или Пушкин и чакат само парички :twisted:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 14 яну 2008 0:04

Дано по-често има такива полицаи. Въпреки че днес, бяха спрели зад една закъсала кола на светофар в Люлин, и обърнаха и се изнесоха по терлици, а са длъжни да окажат помощ.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 14 яну 2008 0:06

veritas написа:Хвала друже.Но за сжаление това се случва рядко
доста бях учуден от тази проява на полицайте :shock :shock :shock не съм се натъквал на вежливи и отговорни ... но явно има за което се радвам. дет се вика толкова е вежлив че с радост приемаш съставения ти акт :lol: :D

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 14 яну 2008 0:09

jivkojj при тебе се е получило доста неприятно, което ми напомня че и мой приятел преди няколко дни са го проверявали долу горе по твоя начин .. без пистолве но направо са го извлякли от колата ( те са били с цивилна и не са се представили) и с белезници на капака .. след което с цялата си наглост са му казали "Ае разкарай се от тук" а той там живее ... GOLF5_ABT е ти те трябва семейства да хранят ( и добре че го правят че до са да съм без книжка за години напред :) ) но мисля че в нашия квартал заради циганите пуснаха повече патрули ... dobrinb може да не разбират от двигатели :?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 14 яну 2008 0:11

Правете разлика.. между полицай .. и катаджия...

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 14 яну 2008 0:13

Епа те и полицаите спират ... дори едни ми взеха около 12-14 точки мамицата им!

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Пон 14 яну 2008 0:14

longora написа:GOLF5_ABT е и те трябва семейства да хранят ( и добре че го правят че до са да съм без книжка за години напред :) )
да но за пари си затварят очите без значение дали превишена скорост или кражба и др. това е лошото

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 14 яну 2008 0:16

Е за кражба не би трябвало ... не е редно.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”