Евалата на Полицая който ми направи проверка ! БРАВО!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Евалата на Полицая който ми направи проверка ! БРАВО!
Колеги, шапка свалям на полицая ( явно от 3то РПУ ) който ме провери тази вечер. Стана следното .. Колата ми беше спряна пред 11 блок в ж.к. Красна поляна, а там е доста тъмничко. Аз и един приятел си човъркахме нещо по колата и както си човркраме гледам пред мене някакви фарове ( пасата е заключен ). Та тези фарове спряха пред пасата и видях буркана отгоре при което ми стана ясно че идват да проверат какво правим при колата и следователно я отключих, но полицая спря, загаси астрата и дойде най-очтиво да ме попита на кой е колата и ми поиска документите при което аз му ги дадох и си пожелахме лека вечер. Бях много изненадан че точно там минава патрулка, но се радвам и силно се надявам да има все повече такива полицаи в България... ЕВАЛА ! 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Евалата на Полицая който ми направи проверка ! БРАВО!
longora написа:Бях много изненадан че точно там минава патрулка, но се радвам и силно се надявам да има все повече такива полицаи в България... ЕВАЛА !
дано но рядко има такива

- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм бил обект на подобна полицейска проверка, ноооо нещата бяха далеч с по-голям екшън от при теб
. Това преди 7-8 год де. Действието се разви точно до спортна зала във Варна. Тръгвам си аз от паркинга и гледам жигула лети срещу мен с значителна скорост и в последния момент ония се усети да спре, поднесе и благодарение на това че го очаквах дръпнах малко на заден и не ме удари. Без пуснати буркани беше щото чак тогава видях че е полицеиска бричката. Изчаках малко да видя какво ще стане, нищо не стана. Тръгнах и след 1 минута с още 2 полицеиски коли ме заобиколиха - оня с жигулата отзад, един отпред и един в страни. Отвори се на предния дясната врата и с пистолет ме принудиха да спра. Спрях, закопчаха ме и почнаха:
- На кои е колата?-
-Моя е?
-НА кои е?
-Моя е ?
Както и да е питаха за име - казах им и се обадиха по радиостанциата да питат на кого е регистрирана колата. Това вече се проточи междувремено към 40мин. Дееба ченгетата едва тогава благоволиха да отворят долументите на колата дето междувремено бяха взели и оставали на капака. Както и да е остановиха че е моя, напраиха ми алкохолна проверка и накрая за изпроводк няма извиняваи ли нещо друго ми вика едната кука: "Ти се благодари че не почнахме по другия начин".
Само месец-два по-късно от същото място разбиха ми колата и я обраха. Ни ченге ни дявол.
Нито можах да се свържа по телефона.
После я обраха още веднъж и накрая откраднаха цялата кола. Излишно е да казвам че от полюцията файдата ми е 0-ва.

- На кои е колата?-
-Моя е?
-НА кои е?
-Моя е ?
Както и да е питаха за име - казах им и се обадиха по радиостанциата да питат на кого е регистрирана колата. Това вече се проточи междувремено към 40мин. Дееба ченгетата едва тогава благоволиха да отворят долументите на колата дето междувремено бяха взели и оставали на капака. Както и да е остановиха че е моя, напраиха ми алкохолна проверка и накрая за изпроводк няма извиняваи ли нещо друго ми вика едната кука: "Ти се благодари че не почнахме по другия начин".
Само месец-два по-късно от същото място разбиха ми колата и я обраха. Ни ченге ни дявол.

После я обраха още веднъж и накрая откраднаха цялата кола. Излишно е да казвам че от полюцията файдата ми е 0-ва.

- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
longora написа:The_Machine ами по принцип мисля че така би трябвало да се процедира винаги .... къде беше този добър човек като откраднаха мигачите на голфаdermeister не трябваше да си признавате
GOLF5_ABT рядко, но май стават повече ... или се лъжа
май се лъжеш аз живея в бояна и да ти кажа мн рядко има полиция по малките улици на булевард България само или Пушкин и чакат само парички

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jivkojj при тебе се е получило доста неприятно, което ми напомня че и мой приятел преди няколко дни са го проверявали долу горе по твоя начин .. без пистолве но направо са го извлякли от колата ( те са били с цивилна и не са се представили) и с белезници на капака .. след което с цялата си наглост са му казали "Ае разкарай се от тук" а той там живее ... GOLF5_ABT е ти те трябва семейства да хранят ( и добре че го правят че до са да съм без книжка за години напред
) но мисля че в нашия квартал заради циганите пуснаха повече патрули ... dobrinb може да не разбират от двигатели 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”