трансформация и евентуален проблем за регистриране в кат?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 16 яну 2008 12:08

В Софийският КАТ ще има големи проблеми без номер на мотора!По добре моят вариант а ако стане така че се отворят-следва както по горе казаха Технотест и после пак КАТ без проблем-доколкото помня в Технотест е 180лв. услугата+60-70лв в КАТ =250лв и колата е на БГ номера.

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 16 яну 2008 12:24

Онзи ден като минавах Алфата през Кат , понеже не се вижда добре номера на мотора (много мръсно и раждивко ) онзи гледа и ми поиска предишни документи . В мен беше ксеро копие на предишния талон и там няма номер . Оня каза да тресна капака и да се качвам на валците . И в талона ми е писал некакъв пет цифрен номер (такъв на Алфа няма)

И даните за вида на мотора ги взеха от предишния талон ( бензин 1970кубика 114 кв)

Ако полото и преди това е било с дизелов мотор , махай капака от ТДИ'то и минавай през КАТ :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 16 яну 2008 12:25

пробвай да нямаш номер на мАторя :wink:
преди пишеха БЕЗ НОМЕР
КОРОЗИРАЛ и так далее
сега не знам дали се прави така
нека някой ако е регвал наскоро кола с нечетим номер на матора да каже
иначе теоретично можеш да имаш ядове, можеш и да не имаш, никой не може да ти каже отсега

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Сря 16 яну 2008 13:08

Абе и аз навремето като регистрирах поло-то. В кат свриха само номера на рамата, не се вря да търси номера на двигателя, ами го преписаха май от митничската декларация.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 16 яну 2008 19:12

През май миналата година ми регистрираха колата без номер на двигател...ма щото не знаеха къде е :dontknow:

Потребителски аватар
stinka
Автомобил: pasat b5 i pasat b3
Двигател:

?

Мнениеот stinka » Сря 16 яну 2008 19:13

малко споделен опит - до преди 2-3 год ми се налагаше да се бутам често в софииския КАТ . МНОГО неграмотни има там.Ако изкаш всичко да е наред - тябва първо ТЕХНО тест ,не помня точно цифрата -около 300-350лв ми се върти в главата ,след това в КАТ. може и по лесния начин -без номер , но имай напредвид - ренгена го лови ако си го заличил.По принцип на Поло може и да не се загледат много , много.преди години 100 марки и колата ставаше без номер на мотора,сега сигурно е 100евро.Въпроса е че ако я продаваш после =трябва да светнеш и купувача.....

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Сря 16 яну 2008 21:41

Аз тека купих колата без номер на двигателя и после доста разправии си бяха докато я регистрирам с номер(бяха ми се прожулили прустите от топлото и от желязото докато търках номера),накрая ми казаха от кат софия да отида в кат ,където е регистрирана колата да ми извадят нов талон от там пак в софия и при мене всичкото което беше в повече са 13-14лв за нов талон и разправиите ....и 1 седмица някакво приучване или нз точно какво беше забравих :wink:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 16 яну 2008 22:52

Изображение
ако до месец не си намеря кутия -това пуловер4е ще става ТДИ :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”