трансформация и евентуален проблем за регистриране в кат?
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Онзи ден като минавах Алфата през Кат , понеже не се вижда добре номера на мотора (много мръсно и раждивко ) онзи гледа и ми поиска предишни документи . В мен беше ксеро копие на предишния талон и там няма номер . Оня каза да тресна капака и да се качвам на валците . И в талона ми е писал некакъв пет цифрен номер (такъв на Алфа няма)
И даните за вида на мотора ги взеха от предишния талон ( бензин 1970кубика 114 кв)
Ако полото и преди това е било с дизелов мотор , махай капака от ТДИ'то и минавай през КАТ
И даните за вида на мотора ги взеха от предишния талон ( бензин 1970кубика 114 кв)
Ако полото и преди това е било с дизелов мотор , махай капака от ТДИ'то и минавай през КАТ

- stinka
- Автомобил: pasat b5 i pasat b3
- Двигател:
?
малко споделен опит - до преди 2-3 год ми се налагаше да се бутам често в софииския КАТ . МНОГО неграмотни има там.Ако изкаш всичко да е наред - тябва първо ТЕХНО тест ,не помня точно цифрата -около 300-350лв ми се върти в главата ,след това в КАТ. може и по лесния начин -без номер , но имай напредвид - ренгена го лови ако си го заличил.По принцип на Поло може и да не се загледат много , много.преди години 100 марки и колата ставаше без номер на мотора,сега сигурно е 100евро.Въпроса е че ако я продаваш после =трябва да светнеш и купувача.....
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Аз тека купих колата без номер на двигателя и после доста разправии си бяха докато я регистрирам с номер(бяха ми се прожулили прустите от топлото и от желязото докато търках номера),накрая ми казаха от кат софия да отида в кат ,където е регистрирана колата да ми извадят нов талон от там пак в софия и при мене всичкото което беше в повече са 13-14лв за нов талон и разправиите ....и 1 седмица някакво приучване или нз точно какво беше забравих 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”