придърпване по време на движение
придърпване по време на движение
ИМАМ СЛЕДНИЯТ ПРОБЛЕМ?КАРАМ PASSAT 2 1.8 МОНОИНЖЕКЦИЯ,ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ УСЕЩАМ ЛЕКО ПРИДЪРПВАНЕ КАТО ПОДАВАМ ПО РЯЗКО ГАЗ,ОТ 1-ВА НА 2-РА,ОТ 2-РА НА 3-ТА И КОГАТО ПОДДЪРЖАМ НА ДЪЛЪГ ПЪТ ПОСТОЯНННА СКОРОСТ ПОНЯКОГА СЕ УСЕЩА КАТО ЛЕКО РАЗСТРИСАНЕ НА КОЛАТА?ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ...
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
1.
2. Прочети правилата (виждат се всеки път като тръгваш да пишеш нещо, вдясно) - съгласил си се да ги спазваш при регистрацията. Писането с големи букви означава, че викаш (крещиш), и отделно затруднява четенето (от тези, които биха могли или искали да ти помогнат)
3. Научи каква кола караш - втората тема отгоре надолу в раздела - НЯМА Пасат 2, още по-малко някаква инжекция.
4. Успех с решаването на проблема, и приятни мигове оттук нататък.

2. Прочети правилата (виждат се всеки път като тръгваш да пишеш нещо, вдясно) - съгласил си се да ги спазваш при регистрацията. Писането с големи букви означава, че викаш (крещиш), и отделно затруднява четенето (от тези, които биха могли или искали да ти помогнат)
3. Научи каква кола караш - втората тема отгоре надолу в раздела - НЯМА Пасат 2, още по-малко някаква инжекция.
4. Успех с решаването на проблема, и приятни мигове оттук нататък.
Двигателят прекъсва по време на движение АЕК 1.6 бензин

- jasenski
- Автомобил:
- Двигател:
Имах подобен проблем на стария ми Passat B3 1,8 AAM.Оказа се, че е скъсан тампона между моноинжекцията и смукателния колектор. Може да се провери като се разклати моното по време на работа на двигателя. Засмуква повече въздух и започва да се тресе. По време на движение от вибрациите се получава същото.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion

Колеги благодаря за включването, но двигател АЕК от 95 година е с пълна инжекция и ел бензинова помпа.Ако е съединител проблема ще се явява и на студен двигател.А в "прехапването" на двигателя се получава при 90 градуса целзии на охл. течност, и то когато по време на движение натисна по - рязко газта.Като достигне оборотите се успокоява.Пасата е само на бензин, общия колектор към дюзите е от някакъв пластмасов материал и за газ да не чувам! 

проблема е решен!
Днес минах на диагностока с комп и се указа проблем в централният кабел за виссоко напрежение, въпреки че го бях сменил.Инжекционната система даде ОК.
Проблема изчезна и препоръчвам на всеки с подобни проблеми само диагностика, а да не се лута като мен от есента.$ао и вс най - хубаво!