Маса ясно, + на контакт предполагам също, трите сигнала SW, L и R можеш да хванеш или при лоста на мигачите или при бутона за аварийните.
SW e общия на лоста и съотвено левия L и десния R клон мигачи.
REV e сигнала след датчика на скоростите за заден ход, там когато включиш на задна трябва да има 12V, познаваш ли инсталацията на колата и си ти.
Цялата галимация е да се ползва щатното реле в автомобила за формировател на импулсите за мигане.
мигачи-комфорт....
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
digigi написа:so.sec написа:просто реших да допринеса с малко инфоа и говоря за оргинални части, не направи си сам. аз не бих рискувал със саморъчни бомбички... заради 1 мигачи ше си кърпя после цялата електроника.
Да ама ние му имаме доверие вече..., щото не прави некви джаджи от вчера...
Хубаво правите

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Никъде няма да ти откажат да ти вземат парите - не се притеснявай.so.sec написа:Хубаво правитено аз все пак не бих рискувал да ми излезе през носа за да спестя 40 или 50лв
решил съм тази кола да не я побългарявам
А тук сме се събрали да си помагаме, включително и да спестиме някой лев или ако трябва да го реинвестираме за насърчаване на българското производство, а не да пълниме гушите на китаеца или който и да било друг.
А колегата ЛиР го познаваме отдавна и нещата са тествани...
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Re: ?
Дон Хуан Голфа написа:А може ли 5 фена да купим един комплект и по него да направим другите 4 като имаме основата???
Да .... абсолютно съм за ......

П.П А това в кой Юнитрейд го виде ....

Всеки сам си решава
Аз що се отнася до такива неща съм на принципа - "Не съм толкова богат, за да си позволя да купувам евтино"
тия 30лв икономия ше ги дам в 10кратен размер за ремонт на електроника после.
Иначе и аз обичам да пипам поялника, но само тогава, когато действително си заслужава и целта и риска го оправдава
Инче разбира се - про БГ!

Иначе и аз обичам да пипам поялника, но само тогава, когато действително си заслужава и целта и риска го оправдава

Инче разбира се - про БГ!

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
so.sec написа:...
Хе-Хе®
От снимката по горе бих взел само кабела.
Най-доброто при TURNMINATORA тепърва предстои, повечето колеги знаят докъде стигна DRL модула.
Днес загубих половин ден и успях да натикам програмиране на броя на миганията на комфорта(разбира се с комбинация, без допълнителни ключета) и програмиране дали да се включват аварийните светлини при движение на заден ход.
Последна промяна от L&R на Нед 20 яну 2008 12:49, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”