А що приказваш наизуст ся?Какво му е неманевреното на Пасата?Мога да ти кажа че доста повече се сгъва от едно Комбо

Danny boy написа:Само да вметна че се беше споменало за ситроен берлинго някъде.
Във фирмата имаме 3 такива 90кс дизелHDI 2.0 и мога да кажа че са супер за багаж,мотора е много еластичен,колата изцяло се използва за мъкнене на железа отзаде стигало се е и над 1тон от Пловдив до Русе.Изпреварването е много лесно особено над 100км.Доста е маневрена и на високи скорости не се усеща нестабилност поне аз съм я карал със 190.Не усеща товара има голям въртящ момент над 200Nm
LuIS написа:Danny boy написа:Само да вметна че се беше споменало за ситроен берлинго някъде.
Във фирмата имаме 3 такива 90кс дизелHDI 2.0 и мога да кажа че са супер за багаж,мотора е много еластичен,колата изцяло се използва за мъкнене на железа отзаде стигало се е и над 1тон от Пловдив до Русе.Изпреварването е много лесно особено над 100км.Доста е маневрена и на високи скорости не се усеща нестабилност поне аз съм я карал със 190.Не усеща товара има голям въртящ момент над 200Nm
2.0HDI Берлинго?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта